2015-02-28 06:31:07
Φωτογραφία για Ιαπωνία: Άγρια δολοφονία 13χρονου αλά Ισλαμικό Κράτος
Φρίκη προκαλεί το έγκλημα τριών νεαρών από την Ιαπωνία που θέλοντας να μιμηθούν τις φρικιαστικές εκτελέσεις των... τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους δολοφόνησαν άγρια ένα 13χρονο αγόρι στην Ιαπωνία.

Ο μικρός Ριότα Ουεμούρα από το Καβασάκι, βρέθηκε νεκρός σε απομονωμένη περιοχή και έφερε μαχαιριές στο λαιμό, εκ των οποίων η μοιραία του έκοψε την καρωτίδα αρτηρία.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ οι τρεις δράστες, οι οποίοι έχουν συλληφθεί, επιχείρησαν να αντιγράψουν τους αποκεφαλισμούς των τρομοκρατών του ΙΚ, όπως αυτοί καταγράφονται σε βίντεο στο πλαίσιο της φρικιαστικής προπαγάνδας τους.

Ο μεγαλύτερος σε ηλικία από τους τρεις, ένας 18χρονος, εκτιμάται από τις αστυνομικές αρχές ότι είναι ο κύριος ύποπτος, ο οποίος αρνείται να συνεργαστεί με την αστυνομία. Ένας 17χρονος αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή με το έγκλημα και δήλωσε ότι βρισκόταν κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε το άψυχο κορμί του Ουεμούρα, αλλά είπε πως δε θυμάται να τον σκοτώνει! Όσο για τον τρίτο δράστη, έναν ακόμα 17χρονο, υποστήριξε ότι ο μεγαλύτερος της ομάδας ήταν ο δολοφόνος.


Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως τα τραύματα που έφερε στο σώμα του ο 13χρονος έχουν προκληθεί από διαφορετικά και όχι μόνο από το ίδιο μαχαίρι, ενώ η σορός του εντοπίστηκε έπειτα από κλήση αγνώστου στην αστυνομία που έκανε λόγο για πυρκαγιά 700 μέτρα από το σημείο που οι δράστες είχαν εγκαταλείψει τον Ουεμούρα.

«Κάποιοι αστυνομικοί υποπτεύονται πως οι εγκληματίες είδαν βίντεο στο Διαδίκτυο που έδειχναν την εκτέλεση των ομήρων του Ισλαμικού Κράτους και θέλησαν να τους μιμηθούν», αναφέρει ανώνυμη πηγή στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ένας φίλος του θύματος δήλωσε πως ο ανήλικος είχε πέσει θύμα bullying από άλλους μαθητές και φοβόταν μήπως τον σκοτώσουν, αναφέρουν οι Japan Times.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ