2015-03-01 19:14:26
Φωτογραφία για Ο Λαφαζάνης απαντά ηγετικά στον εκπρόσωπο της ΝΔ: Προκαλείς θυμηδία
Με μάλλον ηγετικό ύφος και σε υψηλούς τόνους απάντησε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και... εκπρόσωπος της Αριστερής Πλατφόρμας Παναγιώτης Λαφαζάνης, στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, ο οποίος σχολίασε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αποσταθεροποιημένος.

Με αφορμή την δήλωση του Κώστα Καραγκούνη, σύμφωνα με την οποία η κυβέρνηση είναι αποσταθεροποιημένη, μετά την ψηφοφορία στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ όπου η Αριστερή Πλατφόρμα κατέγραψε ισχυρή παρουσία με την τροπολογία που κατέθεσε, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δήλωσε:

«Μόνο θυμηδία και ειρωνικά σχόλια προκαλούνται όταν η ΝΔ κάνει αναφορά σε αποσταθεροποίηση. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Η θλιβερή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΝΔ θα πρέπει να διδάσκεται στην πολιτική επιστήμη ως ο ορισμός της πλήρους πολιτικής αποσταθεροποίησης στην οποία μπορεί να περιέλθει ένα κόμμα».

Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, υποστήριξε ακόμη, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «ήταν, είναι και θα παραμείνει, σε αντίθεση με τη ΝΔ και όχι μόνο, μια ριζοσπαστική πολιτική δύναμη με ζωντανές και διασφαλισμένες τις δημοκρατικές λειτουργίες» και πως «οι διαφορετικές απόψεις στον ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν τίθενται υπό δίωξη, όπως συνήθως συμβαίνει στα άλλα κόμματα αλλά εκφράζονται ελεύθερα στις συλλογικές του διαδικασίες και αποτελούν κατάκτηση και δύναμη για το κόμμα μας, τον τόπο και τις δημοκρατικές προοδευτικές προοπτικές του».

Σύμφωνα με τον Π
. Λαφαζάνη «η κυβέρνηση μέσα από τις συλλογικές κομματικές μας διαδικασίες βγαίνει ακόμα πιο ισχυρή, πιο ενωμένη και με ακόμα πιο ευρεία, σχεδόν πρωτοφανή λαϊκή στήριξη για να εγγυηθεί το μέλλον της χώρας».

Τέλος, απορρίπτει την άποψη Καραγκούνη ότι η ΝΔ παραμένει δύναμη ομαλότητας: «Αντιθέτως όχι μόνο δεν έχει σχέση με την ομαλότητα που επικαλείται αλλά και μόνο που μπορεί να εγγυηθεί είναι την ευτελή αντιπολίτευση, τον παρηκμασμένο αρχηγισμό, τη μνημονιακή ανωμαλία και τη συνεχή επιδείνωση της λιτότητας». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ... ΠΑΛΙ Η SUPER LEAGUE!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ... ΠΑΛΙ Η SUPER LEAGUE!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ