2015-03-01 21:50:03
Φωτογραφία για Βίντεο δείχνει τους πιθανούς δολοφόνους του Μπόρις Νεμτσόφ
Το βίντεο με τους πιθανούς δολοφόνους που εκτέλεσαν τον Μπόρις Νεμτσόφ παρουσιάστηκε σε ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Ένα λευκό αυτοκίνητο των υπόπτων για την δολοφονία του ηγετικού στελέχους της ρωσικής αντιπολίτευσης βρέθηκε στο κέντρο της Μόσχας και εξετάζεται από ερευνητές, σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ.

Η αστυνομία βρήκε ένα λευκό LADA Priora που θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιηθεί από τους δολοφόνους του πολιτικού. Ο αριθμός μητρώου του οχήματος προέρχεται από τη νότια Δημοκρατίας της Ρωσίας, της Ινγκουσετίας. Η αστυνομία εξετάζει το αυτοκίνητο για δακτυλικά αποτυπώματα, βιολογικά ίχνη των δολοφόνων, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό REN.

Νωρίτερα, το τηλεοπτικό κανάλι LifeNews δημοσίευσε ένα βίντεο από μια κάμερα κυκλοφορίας στην οδό Μπολσαγια Ορντινκα που δείχνει ένα λευκό αυτοκίνητο με τους υπόπτους της δολοφονίας.

Το βίντεο τραβήχτηκε στις 23:39, δηλαδή δύο λεπτά αφού άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν τον Νεμτσόφ από ένα αυτοκίνητο κοντά στο Κρεμλίνο.

Σύμφωνα με το δίκτυο LifeNews, οι δολοφόνοι του πολιτικού οδήγησαν ψύχραιμα το αυτοκίνητο κατά μήκος της Μπολσαγια Ορντινκα.

Να σημειωθεί ότι η Επιτροπή Έρευνας ακόμη δεν έχει επιβεβαιώσει ότι βρέθηκε το αυτοκίνητο των πιθανών δραστών της εκτέλεσης.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ