2015-03-02 10:01:05
Φωτογραφία για Πως αποσπούν οι γιατροί το φακελάκι απο τους ασθενείς
Αρκετοί γιατροί επιστρατεύουν πολλές μεθόδους, για να αποσπάσουν το φακελάκι απο τους ασθενείς, ώστε να εξυπηρετηθούν κατάλληλα και χωρίς "παρενέργειες".

Κάποιοι απο τουε τρόπους εκβιασμού των γιατρών, είναι και οι ακόλουθοι. Νοσηλεία επί μακρόν, αναβολή επεμβάσεων ή το νυστέρι στο χέρι ειδικευόμενου Παθόντες καταγγέλλουν απίστευτα ανάλογα περιστατικά σε ιστοσελίδα που φιλοξενεί τις μαρτυρίες τους. Ανάμεσά τους άνθρωποι που ξαφνικά διαπίστωσαν ότι παρατείνεται ο χρόνος νοσηλείας τους, με τους γιατρούς να επικαλούνται φόρτο εργασίας ή έλλειψη προσωπικών, αλλά και άλλοι που ξαφνικά τους ανακοίνωσαν ότι θα υποβληθούν σε εγχείρηση από το χέρι ειδικευόμενου που θα... μάθαινε πάνω τους.

Ολα αυτά δείχνουν την αλλαγή της μεθοδολογίας από εκείνους που θέλουν φακελάκι για να κάνουν τη δουλειά τους. Αντί να το απαιτούν ωμά και ξεκάθαρα, το αποσπούν με έμμεσο τρόπο, ασκώντας πίεση στους ασθενείς με όλα τα παραπάνω.

Προκειμένου να αντιμετωπίσει το φακελάκι που έχει μετατραπεί σε... γρηγορόσημο, το Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας Πρόνοιας θα «χαρτογραφήσει» τις χειρουργικές κλινικές και το μέσο χρόνο νοσηλείας των σχετικών περιστατικών, όπως αναφέρει η «Καθημερινή». Το σκεπτικό είναι απλό. Οπου παρατηρούνται μεγάλες και επιστημονικά αδικαιολόγητες αποκλίσεις στον χρόνο νοσηλείας, εκεί υπάρχουν πιθανές εστίες διαφθοράς, οι οποίες και θα ελέγχονται. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ