2015-03-02 12:07:27
Φωτογραφία για Αυτά είναι τα 6 σημεία που ξεχνάς να καθαρίσεις στο σπίτι...
Κι όμως, ακόμα και αν θεωρείς πως είσαι μανιακή με την καθαριότητα υπάρχουν σημεία μέσα στο σπίτι σου που μπορεί να ξεχνάς να καθαρίσεις. Δες ποια είναι αυτά 1. Κάτω από τα κρεβάτια

Πολλές φορές για να γλιτώσεις χρόνο σκουπίζεις χωρίς να μετακινείς έπιπλα και αντικείμενα στο σπίτι. Αν έχεις, όμως, χρόνο στη διάθεσή σου καλό είναι να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην περιοχή κάτω από το κρεβάτι καθώς πολλές αλλεργίες δημιουργούνται από τις σκόνες και κάτω από το κρεβάτι μπορούν να κρυφτούν πάρα πολλές από αυτές.

2. Τα πινέλα μακιγιάζ

Αυτά τα εργαλεία που αγγίζουν το πρόσωπό σου κάθε μέρα μπορούν να μαζέψουν πολύ άσχημα βακτήρια. Αν, όμως, αρχίσεις να τα καθαρίζεις, να τα πλένεις με λίγο σαμπουάν (μπορείς να το κάνεις και την ώρα που κάνεις μπάνιο) που και που και μετά να τα βουτάς σε λίγο λευκό ξύδι, θα δεις ότι μπορεί να εξαφανιστούν τα επίμονα σπυριά και οι κοκκινίλες από την επιδερμίδα σου.


3. Ανάμεσα και κάτω από τα μαξιλάρια του καναπέ

Ποιος ξέρει τι θυσαυρός μπορεί να σε περιμένει εκεί; Ειδικά αν έχεις παιδιά μπορεί να βρεις πολλά χαμένα πράγματα ή και πολλά σκουπίδια.

4. Τα σημεία ανάμεσα στα πλακάκια

Πρόκειται για μία δουλειά η οποία είναι τόσο σχολαστική και κουραστική που σχεδόν αξίζει να μην την κάνεις. Αν, όμως, προσέχεις και καθαρίζεις τακτικά τα συγκεκριμένα σημεία δε θα χρειάζεται να κουράζεσαι τόσο πολύ.

5. Σχάρες εξαερισμού

Αυτές οι σχάρες μπορούν να μαζέψουν πολύ σκόνη η οποία φυσικά δε θέλεις να ανακυκλώνεται μέσα στο σπίτι σου. Κάν’τους έναν καλό καθαρισμό με ένα βαμβακερό ρούχο ή ένα εργαλείο που διώχνει τη σκόνη.

6. Τα κουφώματα των παραθύρων

Το σημείο που βρίσκεται γύρω γύρω από το τζάμι καθαρίζεται πολύ σπάνια έως και καθόλου από τις σύγχρονες νοικοκυρές. Ρίξε μία ματιά στα δικά σου και θα καταλάβεις. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ