2015-03-02 18:04:43
Φωτογραφία για Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Γαλακτοκομική Σχολή για τον 20χρονο σπουδαστή [photos]
Από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα μία ακόμη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, της Π.Υ Ιωαννίνων και με τη... συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων στήθηκε στην Γαλακτοκομική Σχολή προκειμένου να ερευνηθεί εκ νέου η περιοχή από όπου εξαφανίστηκε ο 20χρονος σπουδαστής Βαγγέλης Γιακουμάκης την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου ,χωρίς δυστυχώς κάποιο αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες άλλη μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση είχε λάβει χώρα στη Γαλακτοκομική Σχολή και στην παραλίμνια περιοχή ,όπου είχαν ανοιχτεί όλα τα κλειδωμένα κτήρια και είχαν ελεγχθεί τα σημεία κοντά στη λίμνη με πυκνή βλάστηση, οι τάφροι ,τα πηγάδια και όλα τα δύσβατα σημεία σε μια μεγάλη ακτίνα από τον Κατσικά μέχρι την Ανατολή.

Την Κυριακή 8 Μαρτίου μετά την μεγάλη κινητοποίηση του Σαββάτου στον Πειραιά για να εντοπιστεί ο 20χρονος Βαγγέλης Γιακουμάκης και οι κάτοικοι των Ιωαννίνων θα δώσουν το "παρών" σε μια νέα από κοινού προσπάθεια για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και αυτή τη φορά στην πόλη απο όπου εξαφανίστηκε, Τα Ιωάννινα .


ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

ΩΡΑ 10:00π.μ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Αναφέρεται στην ανακοίνωση στο facebook «Καλούμε τους πολίτες των Ιωαννίνων να βοηθήσουν να βρεθεί ο Βαγγέλης».

Κάθε λεπτό που περνά οι συμμετοχές σε αυτή την προσπάθεια ολοένα και αυξάνονται... Ας είμαστε όλοι μας εκεί την ερχόμενη Κυριακή ... για τον Βαγγέλη
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ