2015-03-03 15:30:08
Φωτογραφία για Μαθητής βρήκε σφαίρες σε Δημοτικό σχολείο - Μεγάλη κινητοποίηση από τις Αρχές του Ηρακλείου
Αναστάτωση προκλήθηκε σε δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου, όταν ένας μαθητής εντόπισε σε σημείο του προαύλιου χώρου, σφαίρες πεταμένες.

Μάλιστα η μία έσκασε όταν ένας μαθητής την πέταξε, χωρίς όμως να τραυματιστεί- σαν από θαύμα- κανείς!

Το περιστατικό έφερε μια μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών Αρχών, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου.

Από την πρώτη στιγμή στο χώρο έφτασε ο κ. Απόστολος Κλινάκης, ο οποίος σοκαρισμένος δήλωσε στο CretePlus.gr πως όσο χρόνια ασχολείται με την Εκπαίδευση, δεν περίμενε ποτέ ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα τέτοιο πρόβλημα!

Με εντολή του ίδιου και σε συνεργασία με τη Δημοτικη Αρχή, ο συγκεκριμένος χώρος καθαρίστηκε εξονυχιστικά, αφού πρώτα άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης περισυνέλλαξαν τις σφαίρες και τυχόν άλλα στοιχεία.

Μαθητές και δάσκαλοι μπήκαν μέσα στις αίθουσες του σχολείου και δεν βγήκαν προτού ολοκληρωθεί η έρευνα, η οποία θα συνεχιστεί για προληπτικούς λόγους και εντός του συγκεκριμένου σχολικού συγκροτήματος.


Σημειώνεται ότι η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για τη συγκεκριμένη περίεργη υπόθεση, η οποία δικαίως χαρακτηρίστηκε από όλους πρωτοφανής για τα δεδομενα του Ηρακλείου, τουλάχιστον. Για το θέμα ενημερώθηκαν και οι γονείς των μαθητών, οι οποίοι - όπως ήταν λογικό- αναστατώθηκαν, αφού στο άκουσμα και μόνο της είδησης, ο νους τους πήγε στο κακό.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ανεπιβεβαίωτες, από τη σφαίρα που έσκασε, υπήρξε ένας πολύ ελαφρύς τραυματισμός μαθητή.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ