2015-03-04 21:39:55
Φωτογραφία για Spiegel: Η κυβέρνηση Τσίπρα βλέπει παντού ίντριγκες
Νέα, οξύτατη και απροκάλυπτη επίθεση στην ελληνική κυβέρνηση εξαπολύει το Der Spiegel, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ πως βλέπει παντού… ίντριγκες!

Ειδικότερα, σε κεντρικό του άρθρο, το γερμανικό περιοδικό επισημαίνει πως «γύρω από κάθε τι, η ελληνική κυβέρνηση υποψιάζεται έναν εχθρό: Τους Ισπανούς, την αντιπολίτευση, το Βερολίνο! Νομίζει πως όλοι θέλουν την πτώση της».

Όμως, εξηγεί πως «η κυβέρνηση του Τσίπρα επιδίδεται σε ένα κυνήγι μαγισσών προκειμένου να αποσπάσει την προσοχή των Ελλήνων από τις αδυναμίες της».

Το τελευταίο «κρούσμα» της κυβέρνησης είναι η απόφαση για απελευθέρωση των μεταναστών από τα Κέντρα Κράτησης, επισημαίνει το γερμανικό δημοσίευμα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε πως το όλον θέμα διακινήθηκε από ανώτερους αξιωματούχους της αστυνομίας, οι οποίοι είχαν πολιτικό δόλο» υπογραμμίζει το Spiegel.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είδε ακόμη μία συνωμοσία. Άλλωστε, βάσει αυτού του σκεπτικού, η κυβέρνηση τις τελευταίες ημέρες προσπαθεί να εξαλείψει τα προβλήματά της» διατείνει χαρακτηριστικά.

Άλλωστε, καταλήγει το Spiegel, πρόσφατα ο Τσίπρα κατηγόρησε την Ισπανία και την Πορτογαλία για απόπειρα ανατροπής της ελληνικής κυβέρνησης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ