2015-03-04 22:40:07
Φωτογραφία για ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ... ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!
Ο Πανιώνιος ανέβηκε το μικρό... βουνό που είχε μπροστά του και έστειλε το ματς με τον Ηρακλή για τους «8» του Κυπέλλου στην παράταση (2-0) και στη συνέχεια στα πέναλτι, αλλά εκεί... γέλασε ο Ηρακλής.

Μετά από σχεδόν 3 ώρες ο «Γηραιός» πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά με τους παίκτες του να είναι πιο ψύχραιμοι και εύστοχοι στα πέναλτι.

Μπορεί ο Πανιώνιος να ισοφάρισε πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου αλλά ο Ηρακλής έκανε έναν ακόμα… άθλο καθώς κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου όντας πιο εύστοχος στα πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με τα γκολ των Κολοβού (πεν.) και Μπουμάλ και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση και στη συνέχεια στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι όπου οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να πάρουν μια μεγαλειώδη πρόκριση.

Με δέκα παίκτες τελείωσαν το ματς αμφότερες οι ομάδες.

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος (83’ Γιαννακόπουλος), Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Αργυρόπουλος, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Μπουμάλ (88’ Φούντας), Ιμπαγάσα (67’ Γκέζος), Κολοβός, Γιάννου

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου (Πουρτουλίδης), Ιντζόγλου (80’ Λουκίνας), Ρομάνο, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Κάσσος (68’ Τσιλιανίδης), Ζιάμπαρης, Περόνε
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ