2015-03-05 11:34:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Εξώσεις καταστημάτων από τη λιμενική ζώνη ξεκινάει η Δημοτική Αρχή
Τη διαδικασία των εξώσεων σε καταστηματάρχες της Ηρώων Πολυτεχνείου αναμένεται να ξεκινήσει ο Δήμος. Η Δημοτικη Αρχή ενημέρωσε χθες στη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου ότι από σήμερα ξεκινά τη σχετική διαδικασία για τις επιχειρήσεις που έχουν οφειλές στον Δήμο.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε για όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα και μεταξύ άλλων είπε: "Κάναμε βασανιστικές συζητήσεις μαζί τους. Δεν θέλουμε να καταστρέψουμε κανέναν ή να πάθει ζημιά" και αναφέρθηκε στις περιπτώσεις που υπάρχουν οφειλές για ενοίκια και κατανάλωση δημοτικού ρεύματος, όπως γράφει η Πελοπόννησος.

Το ενδιαφέρον στράφηκε σε 5 από τις 17 επιχειρήσεις. Η μία παίρνει ρεύμα από τη ΔΕΗ, αλλά φέρεται να μην πληρώνει ενοίκιο. Οι άλλοι 4 ιδιοκτήτες καταστημάτων τελικά έστειλαν εξώδικα με τα οποία δεν αναγνωρίζουν το ρόλο του Δήμου στη Λιμενική Ζώνη. "Θέλουν όμως ρεύμα. Είναι πράγματα που δεν αντέχουν στην κοινή λογική. Γι΄αυτό πρπχωράμε στη διαδικασία της έξωσης" είπε ο Δήμαρχος, προσθέτοντας ότι με τα χρήματα που οφείλονται ο Δήμος θα μπορούσε να προχωρήσει σε επισκευές σχολικών κτιρίων της Πάτρας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ