2015-03-06 01:31:23
Φωτογραφία για Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Υγείας οι διοικητές και υποδιοικητές των 7 ΥΠΕ της χώρας
Το υπουργείο Υγεία ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης τα ονόματα των διοικητών και των υποδιοικητών στις επτά Υγειονομικές Περιφέρειες της χώρας.

ΙΑΤRONET.GR

Τα ονόματα των διοικητών και των υποδιοικητών στις επτά Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ) της χώρας, ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης από το υπουργείο Υγείας.

Στην 1η ΥΠΕ Αττικής αναλαμβάνει διοικητής ο Άγγελος Παπαδόπουλος (παθολόγος ΕΣΥ), με υποδιοικήτριες τις Ιωάννα Διαμαντοπούλου και Χρυσάνθη Κίσκηρα.

Στη 2η ΥΠΕ Πειραιά και Αιγαίου, αναλαμβάνει διοικητής ο Νικόλαος Καρβούνης (ογκολόγος, υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ), με υποδιοικητές την Ιωάννα Τσαπαρίκου και τον Χαράλαμπο Πλάτση.

Στην 3η ΥΠΕ Μακεδονίας, διοικητής αναλαμβάνει ο Γιώργος Κίρκος, με υποδιοικητές τον Παύλο Παπαδόπουλο και τον Αγάπιο Γαβριηλίδη.

Στην 4η ΥΠΕ Μακεδονίας – Θράκης, διοικητής αναλαμβάνει ο Στρατής Πλωμαρίτης (γιατρός) και υποδιοικητές οι Ηλίας Θεοδωρίδης και Δημήτρης Τσαλικάκης.


Στην 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, διοικητής αναλαμβάνει ο Νέστορας Αντωνίου (υπάλληλος νοσοκομείου Λάρισας), με υποδιοικητές τον Μιχάλη Βενιζέλο και την Αγγελική Βαγενά.

Στην 6η ΥΠΕ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, διοικητής αναλαμβάνει ο Γιώργος Γιαννόπουλος (γιατρός), με υποδιοικητές τον Μιλτιάδη Ζαμπάρα και τον Δημήτρη Κωστακιώτη.

Στην 7η ΥΠΕ Κρήτης, διοικητής αναλαμβάνει ο γιατρός Νικόλαος Ηγουμενίδης, με υποδιοικητές την Άννα Τριχοπούλου και τον Στυλιανό Δημητρακόπουλο.
Δ.Κ.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ