2015-03-06 12:45:15
Φωτογραφία για Eurovision 2015: Η Γερμανία στέλνει την επιλαχούσα γιατί ο νικητής... δεν θέλει!
Η παρουσιάστρια στο κέντρο δείχνει τον νικητή για το ποιον θα έστελνε η Γερμανία στην Eurovision. Τελικά, θα πάει η κοπέλα με το λευκό.

Οι Γερμανοί έκαναν κανονικά τη διαδικασία για την επιλογή του τραγουδιού που θα τους εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision, και η τηλεοπτική κρησάρα κατέληξε στον Αντρέας Κούμερτ, έναν τραγουδιστή ροκ μπλουζ.

Μέχρι εκεί, όλα καλά: Μόνο που η διαδικασία έγινε κανονικό ριάλιτι όταν τον ρώτησαν πώς αισθάνεται, και εν ολίγοις είπε ότι... άλλαξε γνώμη, δεν θέλει να πάει στο διαγωνισμό και έδωσε τη θέση του σε άλλη τραγουδίστρια (η οποία χρειάστηκε λίγη ώρα μέχρι να καταλάβει τι συνέβη).

Ο 28χρονος Κούμερτ είχε γίνει γνωστός στη Γερμανία όταν νίκησε σε τηλεπαιχνίδι ανάδειξης ταλέντων.

Ήταν μεταξύ των τελικών υποψηφίων για την φετινή Eurovision στη Βιέννη, με το τραγούδι Home is in my Hands, και η τελική επιλογή θα γινόταν σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση το βράδυ της Πέμπτης στο Αννόβερο.


Ο Κούμερτ νίκησε. Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η παρουσιάστρια μάζεψε όλους τους υποψηφίους στην σκηνή, ξεχώρισε τον νικητή και του έδωσε το μικρόφωνο. Τον ρώτησε πώς αισθάνεται που θα πάει στη Βιέννη.

Λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο:

«Είμαι συγκινημένος για την υποστήριξή σας, που άρεσε το τραγούδι μου» ξεκίνησε να λέει. Δεν μακρηγόρησε:

«Αυτήν την στιγμή, δεν βρίσκομαι σε κατάσταση να αποδεχτώ την επιλογή, και για αυτό δίνω τον τίτλο μου στην Αν Ζοφί» είπε, αφήνοντας την παρουσιάστρια, τους υποψηφίους και το κοινό εμβρόντητους.

Η Αν Ζοφί -την οποία επέλεξε χαρακτηρίζοντάς την τραγουδίστρια «με ιδανικότερα προσόντα»- μπερδεύτηκε με τις διευκρινίσεις που έδωσε στο ενδιαμέσο η παρουσιάστρια και χρειάστηκε στο τέλος να το ξεκαθαρίσει:

«Δηλαδή, δεν κατάλαβα, θα πάω στη Βιέννη;» ρώτησε. «Ναι, θα πας στη Βιέννη» της εξήγησε.
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ