2015-03-07 02:35:10
Φωτογραφία για «ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!»
Ο Μανουέλ Ρόκα δήλωσε πως στον Πανθρακικό είναι αποφασισμένοι να βάλουν... δύσκολα στον Ολυμπιακό και ότι η έδρα μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό.

«Όταν σταμάτησε το πρωτάθλημα δεν ξέραμε ακριβώς με ποιον αντίπαλο θα παίξουμε. Τελικά είναι ο Ολυμπιακός. Δεν το συζητάμε ότι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, με ιστορία, αλλά τώρα που δεν είναι στα καλά του, είναι ευκαιρία για εμάς. Είναι ένας αντίπαλος που τα τελευταία χρόνια είναι αφεντικό στη Superleague, αλλά με την πίεση που έχει φέτος από τους αντιπάλους του, εμφανίζει μειονεκτήματα» δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας της Θράκης στην κάμερα της Nova, προσθέτοντας:

«Εμείς βέβαια παίζουμε συνέχεια στην πίεση. Κάθε ματς είναι για εμάς τελικός και προσπαθούμε να το πάμε στα ίσα. Ο καιρός στην Κομοτηνή δεν βοηθάει να παίξεις όμορφα. Αν ο Ολυμπιακός δεν είναι σε καλή μέρα και εμείς είμαστε, τότε μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε δυνατή έδρα και θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε αυτήν την εικόνα».


Για την απουσία του κόσμου από τις εξέδρες, σημείωσε: «Το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι αυτό για εμάς. Όταν έρχεται ιστορικός αντίπαλος, έχουμε τον κόσμο. Σε αυτό το παιχνίδι δεν θα το έχουμε και θα είναι μεγάλο μειονέκτημα. Εγώ περίμενα ένα γήπεδο γεμάτο με κόσμο».

Για τον Ολυμπιακό: «Τον είδα στα τελευταία παιχνίδια. Η ποιότητά του δεν αμφισβητείται. Φέτος δεν περπάτησε τόσο καλά όσο αναμενόταν. Όταν έχει μια ομάδα με Ντομίνγκες, Φουστέρ, Μήτρογλου, Μανιάτη, δεν μπορείς να πεις εύκολα ότι δεν είναι στα καλά του. Μία μέρα να βρεθεί στα καλά του σε καθαρίζει εύκολα. Βεβαίως εμείς δεν σκεφτόμαστε ποιος θα παίξει. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις εντός έδρας. Που είμαστε πιεστική ομάδα και έχουμε ταυτότητα».

Για το αήττητο της έδρας του Πανθρακικού: «Όταν αρχίζει το ματς περνάει από το μυαλό μας ότι είμαστε δύσκολος αντίπαλος στην έδρα μας τα τελευταία χρόνια. Κάνουμε διπλή προσπάθεια. Είναι ψυχολογικό κομμάτι, που δεν περνάει μόνο από εμάς, επηρεάζει και τον αντίπαλο που έχει να αντιμετωπίσει και τον καιρό και το γήπεδο».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Εμείς σαν επαγγελματίες, θέλουμε να παίζουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Πρέπει να συνεχίσουμε. Δεν είναι μεγάλη ζημιά. Μετά από 2-3 εβδομάδες θα έχει ματς με τις εθνικές και θα σταματήσουμε πάλι. Τουλάχιστον είναι μόνο μία εβδομάδα και θα συνεχίσουμε».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Δεν κοιτάμε τον αντίπαλο. Κοιτάμε ότι έχουμε ανάγκη τους βαθμούς. Πρέπει να κάνουμε σωστά τα πράγματα και σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ