2015-03-13 16:38:07
Φωτογραφία για ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ SUPER LEAGUE
Δυνατά παιχνίδια και για τις τρεις ομάδες μας στα Πρωταθλήματα Υποδομών της Super League.

Δυο παιχνίδια το Σάββατο και άλλο ένα την Κυριακή περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Ακαδημίας μας στα Πρωταθλήματα Υποδομών της Super League. Η ομάδα Νέων που συνεχίζει να είναι αήττητη μετά από 19 αγώνες "φιλοξενεί" το Σάββατο στις 14:30 στο Ρέντη την Skoda Ξάνθη για την 28η ημέρα του Πρωταθλήματος Super League Κ-20. Οι "ερυθρόλευκοι" που στοχεύουν φυσικά στη νίκη στο πρώτο παιχνίδι στην Ξάνθη είχαν επικρατήσει με 2-0.

Οι Έφηβοι την ίδια ημέρα και στις 10:00 αντιμετωπίζουν τον Πανιώνιο στο Δημοτικό γήπεδο του Ρουφ. Ο αγώνας είναι στο πλαίσιο της 22ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Κ-17 στο οποίο ο Ολυμπιακός είναι πρώτος. Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη έχει μια νίκη και μια ήττα από τον Πανιώνιο στα παιχνίδια των δυο γύρων που προηγήθηκαν.

Οι Παίδες στο πλαίσιο της 20ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Κ-15 "φιλοξενούν" την Κυριακή (12:00) στο Ρέντη τον Παναθηναϊκό. Το ζητούμενο για τους παίκτες του Τάσου Θέου είναι η καλή εμφάνιση και η νίκη η οποία θα τους φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στον τελικό. Στα δυο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό που προηγήθηκαν ο Ολυμπιακός έχει μια νίκη και μια ήττα.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ