2015-03-16 14:30:44
Φωτογραφία για Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία πραγματοποίησε Τρισάγιο στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης! [photos]
Οι έρευνες της αστυνομίας στην περιοχή ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ώρες... και το ειδικό κλιμάκιο αποχώρησε, επιτρέποντας στους κατοίκους της πόλης, αλλά και σε φίλους και γνωστούς του άτυχου νέου να πλησιάσουν στο σημείο

Τρισάγιο στη μνήμη του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, στο σημείο όπου βρέθηκε χθες το πρωί η σορός του, έκανε σήμερα ένας ιερέας και κάτοικοι της περιοχής, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Twitter.

Οι έρευνες της αστυνομίας στην περιοχή κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, στην οποία βρέθηκε νεκρός ο νεαρός φοιτητής, ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ώρες και το ειδικό κλιμάκιο αποχώρησε, επιτρέποντας στους κατοίκους της πόλης, αλλά και σε φίλους και γνωστούς του άτυχου νέου να πλησιάσουν στο σημείο και να αφήσουν λουλούδια για τον Βαγγέλη.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με στοιχεία από το πόρισμα που παρέδωσε το βράδυ της Κυριακής στην Αστυνομία ο ιατροδικαστής, Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, ο θάνατος του άτυχου σπουδαστή οφείλεται σε αιμορροϊκό σοκ το οποίο προήλθε από τραύμα στο δεξί επικάρπιο.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ