2015-03-21 21:43:05
Φωτογραφία για Δωρεά τροφίμων από το Λύκειο Γαζίου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου
Για μια ακόμα φορά, οι μαθητές του Λυκείου Γαζίου απέδειξαν... την κοινωνική ευαισθησία που τους διακρίνει.

Σε συνεργασία με τους καθηγητές του Λυκείου, συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη ανάγκης τα οποία και παρέδωσαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου για να διανεμηθούν στους δικαιούχους της δομής.

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης ευχαρίστησε τους μαθητές και σε δηλώσεις του τόνισε: «Τι πιο ελπιδοφόρο από το να βλέπεις ότι η νέα γενιά, είναι ευαισθητοποιημένη και κοινωνικά αρωγός στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται; Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά αυτά, στους καθηγητές τους, αλλά και στους γονείς, οι οποίοι όπως αποδεικνύεται, τα έχουν γαλουχήσει με σωστές αρχές και αξίες.

Κλείνω με μια ευχή, την όποια έχω και στο παρελθόν επαναλάβει: Μακάρι σύντομα όλες αυτές οι δομές να μην είναι αναγκαίες. Μέχρι να συμβεί αυτό όμως, ως Δημοτική Αρχή θα είμαστε δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας που δοκιμάζεται με όλες μας τις δυνάμεις. Και με τέτοιες ενέργειες στήριξης της κοινής μας προσπάθειας, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα μπορούμε ολοένα και περισσότερο να ανακουφίζουμε έστω και στο ελάχιστο, την καθημερινότητά τους». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ