2015-03-24 16:43:11
Φωτογραφία για Αναβλήθηκε η δεύτερη δίκη για το θάνατο της Στέλλας Ακουμιανάκη
Αναβλήθηκε, για τις 29 Σεπτεμβρίου του 2015 η δίκη του ενός εκ των δυο βασικών κατηγορούμενων για το θάνατο της 16χρονης, Στέλλας Ακουμιανάκη το Μεγάλο Σάββατο του 2011, από δηλητηρίαση, έπειτα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Σύμφωνα με το cretapost, ο νεαρός, που σήμερα είναι 21 χρόνων, κατηγορείται ότι το μοιραίο εκείνο βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, έδωσε στη 16χρονη Στέλλα να πιει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ κατά τη διάρκεια βραδινής διασκέδασης, με πρόθεση να την εκμεταλλευτεί.

Ο νεαρός που τότε ήταν 17 χρόνων, δικάζεται όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις από το Δικαστήριο Ανηλίκων, και η ακροαματική διαδικασία θα διεξαχθεί κατά από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, για το φόβο των αντεκδικήσεων.

Πριν από λίγες μέρες, ο φίλος του 21χρονου που θεωρούνταν και αυτός βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης καθώς και δύο γιατροί του Νοσοκομείου Ρεθύμνου κρίθηκαν ένοχοι για την υπόθεση του θανάτου της Στέλλας Ακουμιανάκη που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο 21χρονος κατηγορείται για θανατηφόρα έκθεση και βιασμό κατά συναυτουργία.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ