2015-03-24 19:16:04
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΜΙΑ... «ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ» ΜΕ ΤΗΝ 12η ΑΓ. ΤΟΥ ΤΟΡ-16 ΤΗΣ Euroleague H NOVA!
Η NOVA ανακοίνωσε τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της 12ης αγωνιστικής του ΤΟΡ-16 της Euroleague!

Αναλυτικά:

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Γαλατασαράι και τα κανάλια Novasports θα είναι εκεί! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Παρασκευή 27 Μαρτίου στις 20:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, τον εκτός έδρας αγώνα των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης με την τουρκική ομάδα, για την 12η αγωνιστική του Top-16 της Euroleague Basketball. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Δημήτρης Καρύδας. Το παιχνίδι θα καλυφθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και σε ηχητική μετάδοση από το Novasports.gr.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και τα υπόλοιπα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής του Top-16 της Euroleague Basketball
. Η αυλαία ανοίγει την Τετάρτη 25 Μαρτίου με τον αγώνα Ζαλγκίρις Κάουνας – Μπαρτσελόνα, ενώ την Πέμπτη 26 Μαρτίου θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Φενερμπαχτσέ Ούλκερ – Ουνικάχα Μάλαγα, Άλμπα Βερολίνου – Ερυθρός Αστέρας και Αρμάνι Μιλάνο – Λαμποράλ Κούτσα. Τέλος, την Παρασκευή 27 Μαρτίου, εκτός από τον αγώνα Γαλατασαράι – Παναθηναϊκός θα πραγματοποιηθούν και τα παιχνίδια Νίζνι – ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μαδρίτης – Μακάμπι Ελέκτρα.

Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, η εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους, θα αναλύσει την αγωνιστική δράση, με πλούσια ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις. Η «Super Euroleague» την Πέμπτη 26 Μαρτίου και την Παρασκευή 27 Μαρτίου θα μεταδοθεί στις 23:30 από το Novasports 2 και Novasports 2 HD.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ