2015-03-24 23:12:25
Φωτογραφία για Το δείπνο του Σταύρου Θεοδωράκη στα Χανιά - Ποιοί ήταν οι συνδαιτημόνες
Δείπνο στους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης του Νομού Χανίων παρέθεσε το... βράδυ της Τρίτης ο επικεφαλής του Ποταμιού και Βουλευτής Χανίων Σταύρος Θεοδωράκης.

Στο δείπνο, στο γνωστό εστιατόριο "Νυχτερίδα" στις Κορακιές Ακρωτηρίου, συνδαιτημόνες του κ.Θεοδωράκη ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, ο Δήμαρχος Κισσάμου Θεόδωρος Σταθάκης, ο Δήμαρχος Αποκόρωνα Χαράλαμπος Κουκιανάκης και ο Δήμαρχος Σφακίων Γιάννης Ζερβός, καθώς και υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος.

Σκοπός της συνάντησης – όπως είπε ο ίδιος - ήταν η ενημέρωσή του για τα θέματα της αυτοδιοίκησης.

Σε ότι αφορά στο μενού – εκτός των προβλημάτων των δήμων – υπήρχαν,μεταξύ άλλων και ντολμαδάκια, αβρωνιές, λουκάνικα και παραδοσιακό πιλάφι.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα παραστεί στις εκδηλώσεις στα Χανιά για την 25η Μαρτίου, ενώ το μεσημέρι της Τετάρτης θα παραθέσει γεύμα σε πολιτευτές και στελέχη του Ποταμιού και το βράδυ θα συναντηθεί με τον Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης κ.Διγαλάκη.

Το πρωί της Πέμπτης θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου και στις 4 το απόγευμα της ίδιας μέρας θα έχει συνάντηση στο ΕΒΕΧ με τους εκπροσώπους των παραγωγικών κλάδων του Νομού.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ