2015-03-25 12:09:19
Φωτογραφία για Ποιοι πρωταγωνιστές της Εθνικής Ελλάδος υπήρξαν ζευγάρι στη ζωή;
Πόσοι γνωρίζουν ότι οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς "Εθνική Ελλάδος" υπήρξαν ζευγάρι στην παραγματικότητα; Οι δυο τους μιλούν στο περιοδικό ΟΚ! και αποκαλύπτουν Τι εξομολογούνται σήμερα;

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και ο Κώστας Αποστολάκης είναι η Φρόσω και ο Θόδωρας της επιτυχημένης "Εθνικής Ελλάδος" του Mega. Πόσοι γνωρίζουν όμως ότι οι δύο ηθοποιοί υπήρξαν ζευγάρι στην παραγματικότητα; Οι δυο τους μιλούν στον Γιάννη Πουλόπουλο, για το περιοδικό ΟΚ!:

Κώστας: «Με την Κωνσταντίνα συναντηθήκαμε πρώτη φορά το 1995, όταν πήγαμε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με τις Απιστίες που είχαν ανεβάσει ο Τάσος Χαλκιάς με τον Γιώργο Παρτσαλάκη. Από την πρώτη ανάγνωση που είχε γίνει στο Δελφινάριο είχα καταλάβει ότι με ενδιαφέρει. Αυτό που της αναγνωρίζω είναι ότι είναι μια γυναίκα που έχει παλαίψει πολύ στη ζωή της. Τα επόμενα δέκα χρόνια μετά το Λαβ σόρρυ ήταν πολύ δύσκολα για εκείνη, γιατί δεν ήταν εύκολη η μετάβαση από αυτή τη μεγάλη επιτυχία σε κάτι άλλο. Αλλά έκανε σεμινάρια υποκριτικής, φωνητικής και δεν τα παράτησε μλέχρι να καταφέρει να την αντιμετωπίσουν στον χώρο όπως εκείνη ήθελε. Είναι πολύ μάγκας η Κωνσταντίνα».


Κωνσταντίνα: «Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση στην πρώτη μας συνεργασία ήταν το πόσο καλό παιδί είναι. Και όλοι όσοι τον γνώριζαν έλεγαν πάντα γι' αυτόν ότι είναι η χαρά της ζωής. Με τον Κώστα ήμασταν πάνω απ' όλα σύντροφοι και φίλοι. Αυτό μας βοήθησε πολύ να συνεργαστούμε, ακόμα και σε σκηνές δύσκολες, γιατί με γνωρίζει καλά. Για να καταλάβεις γιατί άνθρωπο μιλάμε, όταν έπρεπε για τις ανάγκες της σειράς να κάνει ότι μου ρίχνει μπουνιά, ερχόταν αμέσως μετά τη σκηνή και με ρωτούσε: "Κοριτσάκι μου σε τρόμαξα; Συγνώμη". Φοβόταν μη με χτυπήσει στ' αλήθεια. Ώσπου δεν άντεξα πια κι εγώ και του είπα: "Ρίξ' τη μου επιτέλους την μπουνιά, να τελειώνουμε, να πάμε στα σπίτια μας».

Πηγή: zappit
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ