2015-03-25 14:51:17
Φωτογραφία για Παγκόσμιο ΣΟΚ: Ξεψύχησε στο ρινγκ κι αυτοί πλακωνόντουσαν πάνω από το πτώμα του  - Πολύ σκληρές εικόνες [video]
Ανατριχίλα προκαλούν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στην Τιχουάνα, στη διάρκεια αγώνα Wrestling, όταν ο Hijo del Perro Aguayo άφησε την τελευταία πνοή του μετά από ισχυρό πλήγμα στο κεφάλι, αλλά οι υπόλοιποι παλαιστές δεν αντιλήφθηκαν τι συνέβη και συνέχισαν να αγωνίζονται κανονικά.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, σε αγώνα μεταξύ του διάσημου παλαιστή και πρώην πρωταθλητή του Μεξικού και των Rey Mysterio Jnr, Manik και Xtreme Tiger.

Στο σκηνικό που είχαν στήσει οι 4 παλαιστές, ο 35χρονος Πέδρο Αγκουάγιο Ραμίρες, όπως είναι το πραγματικό όνομά του, έπρεπε να δεχθεί ένα κεφαλοκλείδωμα και ένα χτύπημα στο κεφάλι από τον αντίπαλό του.

Η λαβή δεν είχε την κατάληξη που έπρεπε, με συνέπεια ο Μεξικανός να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και να κρεμαστεί στα σκοινιά.

Όπως φαίνεται από το βίντεο ο Ραμίρες φαίνεται να είναι νεκρός, ωστόσο ο αγώνας γύρω του συνεχίζεται κανονικά. Κάποιες λαβές, μάλιστα, πραγματοποιούνται κανονικά πάνω στο πτώμα του, αφού κανείς δεν γνώριζε μέχρι εκείνο το σημείο τι είχε συμβεί.

Ο Ραμίρες διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο κατά την άφιξή του, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η εισαγγελική αρχή διενεργεί έρευνα για το συμβάν.

Δείτε το βίντεο που κόβει την ανάσα...
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ