2015-03-25 23:44:05
Φωτογραφία για ΚΟΛΟΜΒΟΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!
Στον υψηλό βαθμό συγκέντρωσης, αλλά και στον χαρακτήρα μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας που φανέρωσε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Έγκερ στάθηκε ο Χριστόδουλος Κολόμβος.

Ο διεθνής φουνταριστός των ερυθρόλευκων, ο οποίος σημείωσε το τελευταίο και καθοριστικό γκολ του Θρύλου, επίσης δεν παρέλειψε να εκθειάσει τον συγκλονιστικό λαό του Θρύλου που γέμισε το κολυμβητήριο και έδωσε στην ομάδα την απαιτούμενη ώθηση να φτάσει στη σπουδαία νίκη, με την οποία διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στο Final -6.

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και δείξαμε τις δυνατότητές μας.Η θέση μας στον όμιλο δεν είναι για εκεί που βρισκόμαστε βαθμολογικά αλλά κάναμε τέσσερις σερί ήττες. Σήμερα όμως δείξαμε χαρακτήρα, είχαμε καλή ψυχολογία και δείξαμε συγκέντρωση σε όλο το παιχνίδι.

Θέλαμε τη νίκη και ένα καλό παιχνίδι, για τους εαυτούς μας, για την ομάδα και τον κόσμο. Το γκολ δεν έχει σημασία ποιος το βάζει αλλά θα μετρήσει σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Έγκερ. Είναι η πρώτη φορά φέτος που γεμίζει τόσο πολύ το Παπαστράτειο και ο κόσμος μας έδωσε το κάτι παραπάνω για να φτάσουμε στη νίκη», είπε χαρακτηριστικά ο Κολόμβος.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ