2015-03-26 17:25:45
Φωτογραφία για Συγκλονιστική μαρτυρία φοιτητή για τον Βαγγέλη: Yπήρξε πολιτική παρέμβαση - Πολιτικός προσπάθησε να ξεχαστεί το θέμα
Ο νεαρός απόφοιτος -πλέον- της Γαλακτοκομικής Σχολής προσπάθησε να είναι όσο το δυνατό περισσότερο ήρεμος μπορούσε μπροστά στους αστυνομικούς Ήρθε εσπευσμένα από τη Βραζιλία προκειμένου να πει όλα όσα γνώριζε για την υπόθεση του κατά ενός έτους μικρότερού του Βαγγέλη Γιακουμάκη με τον οποίο γνωρίζονταν, αλλά δεν είχε προλάβει να αποκτήσει ιδιαίτερα στενή φιλία, καθώς εκείνος ήταν δευτεροετής και ο Βαγγέλης μόλις είχε πάει στη Σχολή.

Όμως, όπως είπε, είχαν έρθει αρκετά κοντά, ενώ πολλές φορές είχε τύχει να φάνε μαζί και να μιλήσουν για διάφορα πράγματα, περνώντας χαλαρά και πολύ όμορφα.

«Πάρα πολύ καλό παιδί, μοναχικό θα έλεγα, απομονωμένο τις περισσότερες φορές, δε νομίζω ότι είχε πειράξει ποτέ κανέναν, γλυκομίλητος. Όταν κάποια στιγμή πρόσεξα ότι έχει μία περίεργη θλίψη στο πρόσωπό του, το ρώτησα αν συμβαίνει κάτι, δεν μου είχε πει όμως τίποτα», είπε ο νεαρός και πρόσθεσε: «Λίγο αργότερα θα διαπίστωνα ότι πολλές φορές έπεφτε θύμα πειραγμάτων από τους συμφοιτητές και έχω την εντύπωση ότι κάπως έτσι ξεκίνησε αυτή η διαδικασία με τα πειράγματα και εξελίχθηκε σε bulling…».


«Κάποια στιγμή επειδή ένιωθα άσχημα δεν ήθελα ούτε να τον στριμώξω και να του πω, "κοίτα Βαγγέλη πρέπει να μιλήσεις, δεν πρέπει να το αφήσεις αυτό να συμβαίνει", αποφάσισα να πάω στο διευθυντή και να τα πω όλα όσα ήξερα», πρόσθεσε ο απόφοιτος της Γαλακτοκομικής Σχολής, τονίζοντας ότι από εκεί και πέρα δεν ξέρει τι έγινε.

«Φαντάζομαι, όπως έμαθα, ότι το θέμα ξαφνικά πάγωσε και κατάλαβα ότι κάποιος και προφανώς πολιτικός προσπάθησε να "γειώσει" τη σημαντικότητα της κατάστασης και να ξεχαστεί το θέμα το συντομότερο δυνατόν. "Ναι", δυστυχώς υπήρξε πολιτική παρέμβαση», φέρεται να είπε ο νεαρός στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς, συμπληρώνοντας ότι δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να φανταστεί ότι η κατάσταση αυτή θα είχε ένα τόσο φρικτό τέλος. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ