2015-03-27 01:32:06
Φωτογραφία για ΗΤΤΑ... ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ! *VIDEO HIGHLIGHTS*
Με εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο, η Αρμάνι επικράτησε με 99-85 της Λαμποράλ στο Μιλάνο, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής των 16 της Ευρωλίγκας και έμεινε... «ζωντανή» στο «κυνήγι» της πρόκρισης.

Η Αρμάνι νίκησε τη Λαμποράλ στο «Φόρουμ», στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του έκτου ομίλου Top 6 της Ευρωλίγκας, κάνοντας ένα εντυπωσιακό σερί 11-0 στην τρίτη περίοδο και έφτασε στο 4-8 το ρεκόρ της στον όμιλο του Ολυμπιακού, ελπίζοντας ακόμα για την πρόκριση, το οποίο για να συμβεί χρειάζεται δυο νίκες δικές της στα ισάριθμα ματς που απομένουν για την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης της διοργάνωσης και να τα χάσουν οι Ισπανοί και η Εφές Αναντολού, περιμένοντας και τα αποτελέσματα της Νίζνι.

Οι Ισπανοί προηγούνταν σταθερά στο πρώτο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη ο τραυματισμός του Μπέρτανς τους επηρέασε και οι τρεις φορές πρωταθλητές Ευρώπης απέκτησαν το προβάδισμα και το αύξησαν σταδιακά, φτάνοντας στη σημαντική νίκη, όμως δεν κάλυψαν τη διαφορά της ήττας στην πρώτη αναμέτρηση στη Βασκονία.


Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Τζεντίλε με 29 και Σάμουελς με 17 πόντους και για τους φιλοξενούμενους ο Ανταμς με 18 πόντους.

Όσον αφορά τους Ισπανούς... τους γλύκανε η νίκη του Θρύλου επί της Εφές, απλά αν είχαν περάσει νικηφόρα από το Μιλάνο, θα ήταν πολύ κοντά στο να κατακτήσουν την 4η θέση του ομίλου και να προκριθούν στα play off.

Δεκάλεπτα: 20-25, 39-43, 74-60, 99-85

ΑΡΜΑΝΙ: Ράγκλαντ 9, Μπρουκς 13, Τζεντίλε 29, Μέλι 4, Κλέιζα 8, Χάκετ 12, Σάμουελς 17, Μος 7

ΛΑΜΠΟΡΑΛ: Ανταμς 18, Τζέιμς 11, Αϊβερσον 2, Κοζέρ 17, Σενγκέλια 14, Τιγί 4 Μπέγκιτς 8, Σαν Εμετέριο 11

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η διοργανώτρια αρχή:
olympiacos-blog
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μάσκα σύσφιξης με αγγούρι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μάσκα σύσφιξης με αγγούρι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ