2015-03-28 04:39:06
Φωτογραφία για Δυνατό μεταγραφικό μπάσιμο της ΑΕΚ
Mεγάλες βλέψεις έχει για τη νέα χρονιά ο Μάκης Αγγελόπουλος. Θέλει να κάνει την ΑΕΚ και πάλι ισχυρή με... βασικό στόχο να καταφέρει να μπει "σφήνα" ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Γι΄ αυτό αναμένεται να κινηθεί πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι προχωρώντας σε κινήσεις που θα ανεβάσουν ένα σκαλοπάτι παραπάνω την Ένωση.

Βασικός σκοπός του Ενωσίτη επιχειρηματία είναι να διατηρήσει τον φετινό κορμό και, φυσικά, όλα τα μεγάλα ονόματα. Και έπειτα να κάνει 2-3 προσθήκες έμπειρων παικτών που θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τη διαφορά.

Το μεγάλο "μπαμ" ο Μάκης Αγγελόπουλος θέλει να το κάνει από το NBA και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πρόκειται για πολύ ηχηρή περίπτωση που θα κάνει "γκελ" στον κόσμο. Βεβαίως, ονόματα ακόμα δεν μπορούν να ειπωθούν, γιατί είναι πολύ νωρίς και οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν μετά το τέλος της σεζόν.

Σε ό,τι αφορά την ελληνική αγορά, γράψαμε και χθες ότι ένας από τους στόχους που θα παλέψει ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι ο Αλεξάντερ Βεζένκοφ του Άρη αλλά πρόκειται δεδομένα για μία πολύ δύσκολη περίπτωση.


Ο Μάκης Αγγελόπουλος θα ήθελε, όμως, να δει στην ΑΕΚ και διεθνείς Έλληνες που στο παρελθόν και πριν από τα χρόνια της παρακμής μεγαλούργησαν με την ομάδα. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Γιάννης Μπουρούσης και Νίκος Ζήσης, οι οποίοι στο τέλος της σεζόν μπορούν να μείνουν ελεύθεροι από τις ομάδες τους και ενδεχομένως να επιθυμούν τον επαναπατρισμό στα τελευταία χρόνια της καριέρας τους.

Πρόκειται για δύο παίκτες που ανδρώθηκαν μπασκετικά στην ΑΕΚ και εκεί θέλει να πατήσει ο ισχυρός άνδρας της "κιτρινόμαυρης" ΚΑΕ δίνοντας το κίνητρο για τη δημιουργία της μεγάλης ομάδας του παρελθόντος που του 2002 στέφθηκε πρωταθλήτρια έχοντας στο ρόστερ της και τους δύο μπασκετμπολίστες.

Γίνεται, επομένως, αντιληπτό ότι ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει την πρόθεση να ξοδέψει αρκετά χρήματα για μεταγραφές όχι μόνο για να κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά και για φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα μπορέσει του χρόνου να διεκδικήσει κάποιον τίτλο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Focaccia με δεντρολίβανο
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Focaccia με δεντρολίβανο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ