2015-03-28 17:41:01
Φωτογραφία για Άρθρο καταπέλτης Συνταγματάρχη ε.α : Τα ΟΥΚ και ο πατριωτισμός...
Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα μου τα΄πες με το πρώτο σου το γάλα Η εμπειρία μου ως αξιωματικού του ελληνικού στρατού από το 1971 μέχρι το 2004 ένα πράμα με συμβουλεύει να δηλώσω: Παιδιά προσέχετε αυτούς που λένε τα λόγια τα μεγάλα. να ακούτε αυτούς που δεν λένε πολλά αλλά τη δύσκολη στιγμή είναι παρόντες και αγωνίζονται με αυτοθυσία για την πατρίδα.

Το 1974 ήμουνα τριτοετής   Εύελπις και θυμάμαι που για κάποιους υπερπατριώτες αξιωματικούς είχε βγει το παρατσούκλι ο «100στάρης» λόγω της μεγάλης ταχύτητας που ανέπτυξαν όταν το έβαλαν στα πόδια εγκαταλείποντας τα τμήματα τους στη λύσσα του προαιώνιου εχθρού (αναφέρομαι στα γεγονότα της Κύπρου).– μακάρι να είναι ψέματα.

Δεν έχω καμιά διάθεση να μπλέξω με ορισμούς του τι σημαίνει εθνικισμός ή πατριωτισμός όλοι μας σε ότι αφορά την αγάπη μας για την πατρίδα κρινόμαστε στην πράξη και μάλιστα σε δύσκολες στιγμές.

Δεν χρειάζεται βρε παιδιά να κουραστείτε τόσο πολύ να πάτε να υψώσετε σημαία ελληνική στην Αγιά Σοφιά.


Μπορείτε να δώσετε το μήνυμα στον Τούρκο ότι αν τολμήσει να παραβιάσει κατά ένα χιλιοστό τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στη στεριά στον αέρα και στη θάλασσα την ίδια στιγμή θα το μετανιώσει πικρά;

Όλοι οι αξιωματικοί γνωρίζουν ότι ένας τρόπος μόνο υπάρχει για να πάρει το σωστό μήνυμα ο κακός μας γείτονας: Όταν μάθει ότι είμαστε ετοιμοπόλεμοι και αποφασισμένοι.

Επίσης όλοι οι αξιωματικοί γνωρίζουν  πότε είναι ετοιμοπόλεμη μια στρατιωτική Μονάδα (πλήρως επανδρωμένη, εκπαιδευμένη, άρτια εξοπλισμένη και με υψηλό ηθικό).

Ας υψώσουμε παιδιά σημαίες στα Ίμια και ας αγωνιστούμε να ανατρέψουμε  την κατοχή που μας έχουν επιβάλει οι αγαπητοί μας «σύμμαχοι» τα τελευταία χρόνια γιατί με τα μεγαλόστομα συνθήματα που εκστομίζονται είτε από αγνά παιδιά όπως είναι οι ΟΥΚΑΔΕΣ είτε από μεγαλόσχημους «ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» μάλλον πετάμε τη μπάλα στην εξέδρα και πάλι αφήνουμε να κάνουν όλοι αυτοί πράγματα για μας χωρίς εμάς.

Λοιπόν παιδιά όσο θα μαθαίνω ότι τουρκικά πολεμικά αεροπλάνα και καράβια μας επισκέπτονται κάθε τόσο για ένα «φιλικό» γεια μέχρι και το Λαύριο, εγώ δεν συμφωνώ να τους ανταποδώσουμε τις επισκέψεις μας αφήνοντας πεσκέσι στον τρούλο της Αγιάς Σοφιάς την όμορφη γαλανόλευκη.

Ας στρωθούνε αυτοί που πρέπει στη σκληρή δουλειά να φτιάξουνε πραγματικά ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ αξιόμαχες και αποφασιστικές Ένοπλες Δυνάμεις και τότε να δείτε ότι δεν θα χρειαστεί καθόλου να ξελαρυγγιζόμαστε στις παρελάσεις για να μας φοβηθεί ο κακός μας γείτονας, αυτός έχει τρόπο να μαθαίνει την αλήθεια (το φροντίζουν αυτό οι σύμμαχοι μας) για το ποσό αξιόμαχοι είμαστε.

Κ. Υπουργέ της άμυνας ξαπόστειλε προς τις μονάδες εκστρατείας όλους όσους λουφάζουν στα διαφορά λεκανοπέδια, μάζεψε όλους όσους βγάζουνε διπλούς και τριπλούς μισθούς σε θέσεις του εξωτερικού, αλήθεια ποια πατρίδα υπηρετεί αυτός που είναι στο Αυχανισταν; Πάρε πίσω τα λεφτά από τους μιζαδόρους και ρίξτα σε σωστούς εξοπλισμούς και δώσε μόνο μια διαταγή στο στράτευμα ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ .

Συνταγματάρχης ε.α. Πέτρος Παπούλκας
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ