2015-03-28 23:00:22
Φωτογραφία για ΧΑΛΑΡΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ 5ο ΣΕΡΙ... ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3 ΣΕΤ
Χαλαρά πέρασε απ’ τον ημιτελικό του Final-4 Κυπέλλου βόλεϊ Γυναικών ο Ολυμπιακός, επικρατώντας 0-3 σετ του Ηρακλή Κηφισιάς και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον αυριανό τελικό.

Ο Ηρακλής Κηφισιάς δεν αποτέλεσε... εμπόδιο στο δρόμο του Θρύλου για τον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών, όπου θα διεκδικήσει το πέμπτο συνεχόμενο τρόπαιο.

Οι ερυθρόλευκες έδειξαν την ανωτερότητά τους στον ημιτελικό και -παρόλο που δεν άναψαν στο… φουλ τις μηχανές- έκλεισαν θέση στον αυριανό (Κυριακή 29/3) τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, που επικράτησε νωρίτερα του Πανναξιακού.

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, παίρνοντας από νωρίς τα ηνία στο παιχνίδι. Μάλιστα είχε το περιθώριο σε αρκετά σημεία να... χαλαρώσει, ενώ ο Γιάννης Νικολάκης ξεκούρασε κάποιες παίκτριες ενόψει του αυριανού αγώνα των «αιωνίων».

Η ομάδα των βορείων προαστίων από την άλλη προσπάθησε να φανεί ανταγωνιστική σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Παρά τη διαφορά δυναμικότητας -δεδομένου ότι αγωνίζεται στην Α2- μπήκε στα σετ δυνατά και δεν τα παράτησε σε κανένα σημείο, παρότι ο Ολυμπιακός δεν δυσκολευόταν να πάρει προβάδισμα.

Τα σετ: 19-25, 18-25, 16-25
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ