2015-03-29 14:09:57
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ» ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΙΒΟ ΚΑΙ ΤΑ... ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Διπλό είναι το εμπόδιο που θα πρέπει να ξεπεράσει σήμερα (29/03) ο Ολυμπιακός. Πρώτα τον εαυτό του και τα πολλά προβλήματά του και κατά δεύτερον τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Οι ερυθρόλευκοι δοκιμάζονται σήμερα (18.00, N/S-3) στο κλειστό του Δήμου Ήλιδας απέναντι στην ομάδα της Ηλείας, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε χθες (28/03) στην Αμαλιάδα έχοντας μόλις έντεκα παίκτες στην αποστολή του, καθώς κανείς εκ των τραυματιών δεν μπόρεσε να δώσει το παρών στην τελευταία προπόνηση στο ΣΕΦ και έτσι άπαντες αποκλείστηκαν από το Γιάννη Σφαιρόπουλο από την αποστολή.

Ο λόγος γίνεται για τους Βασίλη Σπανούλη, Μπρεντ Πέτγουεϊ, Κώστα Σλούκα και Μιχάλη Τσαϊρέλη, οι οποίοι θα συνεχίσουν τη θεραπεία τους, στην προσπάθειά τους να προλάβουν το κομβικής σημασίας ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο «USH CSKA», για την 13η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας (03/04, 20.00).


Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε και με το Δημήτρη Κατσίβελη, ο οποίος, όπως σας ενημερώσαμε, διακομίστηκε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στο στομάχι, τάσεις για εμετό και διάρροια. Ο Έλληνας τεχνικός θα τον περιμένει μέχρι και το τζάμπολ, αφού εάν αισθανθεί καλύτερα θα ταξιδέψει αυθημερόν στην Αμαλιάδα για να ενσωματωθεί με την ομάδα.

Σε διαφορετική περίπτωση, οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν με εντεκάδα απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας στο κατάμεστο κλειστό του Δήμου Ήλιδας.

Οι παίκτες του Θρύλου καλούνται να υπερνικήσουν τις πολλές απουσίες που αντιμετωπίζουν και να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών διευρύνοντας το νικηφόρο τους σερί, ώστε να παραμείνουν μόνοι τους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ