2015-03-29 15:11:04
Φωτογραφία για Κώστας Κόκλας: Δεν ήμουν πιστός στον γάμο μου
Για τον πρόσφατο χωρισμό του μίλησε σε αποκαλυπτική συνέντευξή του στη Real Life ο ηθοποιός Κώστας Κόκλας.

«Είμαι... σχεσάκιας για χρόνια, αλλά όταν ξεθωριάζει ο έρωτας, “παίζω” αλλού, τι να κάνω;”, λέει ο γνωστός ηθοποιός, επισημαίνοντας: «Εχω κάνει τρεις μεγάλες σχέσεις: η μία κράτησε επτά χρόνια, η άλλη τέσσερα και η τρίτη περίπου δέκα, με την Κατερίνα που κάναμε και παιδί. Στα 30 χρόνια, έμεινα πιστός για μεγάλα διαστήματα, αλλά όταν θάμπωνε κάπως η αγάπη, είχα την ανάγκη να “είμαι” και αλλού».

Και στην ερώτηση αν υπήρξε άπιστος στον γάμο του, είπε: «Μόνο όταν εντάθηκε η φθορά του έρωτά μας».

Οσο για το πώς αντιμετωπίζει ο γιος του τον χωρισμό του πατέρα του, ο Κ. Κόκλας είπε: «Ψύχραιμα μπορώ να πω. Μας έχει και τους δύο, αλλά όχι στο ίδιο σπίτι. Τα παιδιά θέλουν να έχουν τους δικούς τους κοντά τους, δεν τους ενδιαφέρει τι κάνουν στο κρεβάτι τους ή αν ζουν ξεχωριστά. Παίρνει πολλή αγάπη και από τους δυο μας ο Δημήτρης, βλέπει ότι είμαι κοντά τους και ότι στηρίζω και τη μητέρα του και τον ίδιο με όλη μου τη δύναμη. Το γεγονός ότι χώρισα με την Κατερίνα δεν αλλάζει ότι είναι πάντα η μάνα του παιδιού μου. Είναι οικογένειά μου κι ας μην προχωράμε μαζί».

Τέλος, για το αν μπορεί να μπει ξανά σε διαδικασία γάμου και πάλι, τόνισε: «Οχι, δεν το νομίζω. Και παντρεύτηκα και απέκτησα παιδί. Βέβαια υπάρχει και το “ποτέ μη λες ποτέ”, αλλά, μπα, δεν νομίζω ότι θα μου ξανασυμβεί».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ