2015-03-30 08:16:05
Φωτογραφία για Δείτε τι συμβαίνει όταν Βρετανός νεοναζί προσπαθεί να κάψει την σημαία της ΕΕ
Παρά τις προθέσεις του και παρά τη ρητορική κατά της μετανάστευσης, ένας... Βρετανός νεοναζί που καταγράφηκε σε βίντεο να εξυμνεί την «βρετανική ταυτότητα» απέτυχε παταγωδώς όταν επιχείρησε να κάψει την σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο νεαρός που απεικονίζεται σε βίντεο με καλυμμένο το πρόσωπο, αφού κάνει λόγο για τη διαφθορά για την οποία λέει ότι ευθύνεται η ΕΕ, η οποία όπως τονίζει «κλέβει» τον εθνικό χαρακτήρα, την ταυτότητα, τον ελεύθερο λόγο και την κυριαρχία των Βρετανών, επιχειρεί να στείλει ένα ακόμα μήνυμα, φωνάζοντας: «Η Βρετανία είναι βρετανική».

Αφού ολοκληρώσει την αντιευρωπαϊκή ομιλία του, λοιπόν, προσπαθεί να κάψει με έναν αναπτήρα την σημαία της ΕΕ, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα καθώς το ύφασμα καίγεται μόνο εν μέρει.

Μάλιστα, στο βίντεο καταγράφονται οι επανειλημμένες προσπάθειες του νεαρού, ο οποίος εκτιμάται ότι είναι μέλος της ακροδεξιάς οργάνωσης Bolton North West Infidels που είναι κατά των Μουσουλμάνων, της ΕΕ, του πολυπολιτισμού, της μετανάστευσης.

Επί περίπου δύο λεπτά ο άνδρας συνεχίζει να προσπαθεί, δίχως αποτέλεσμα και μόνο τότε το βίντεο σταματάει.

Όπως ήταν αναμενόμενο η αποτυχία του έγινε αντικείμενο χιουμοριστικών αναρτήσεων στο Διαδικτύου που περιγελούν τον Βρετανό.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ