2015-03-30 09:52:14
Φωτογραφία για ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!
Παρά τα δημοσιεύματα περί... ενδιαφέροντος για τον Αντρέ-Πιερ Ζινιάκ, ο Ολυμπιακός θέλει πρώτα να ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με τον Κώστα Μήτρογλου.

Όπως αναφέρει το "Goal", οι ερυθρόλευκοι μπορεί να... «ψάχνονται» και στο μεταγραφικό παζάρι, όμως προτεραιότητα είναι το τι θα συμβεί με τον Κώστα Μήτρογλου. Ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να επιθυμεί την παραμονή του στους πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ και από τα λόγια του Πιερ Ισά πριν λίγες μέρες φάνηκε πως αυτό είναι επιθυμία και των ερυθρόλευκων.

Για να συμβεί αυτό βεβαίως, θα πρέπει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να συμφωνήσουν με τη Φούλαμ, στην οποία ανήκει ο διεθνής φορ είτε για την επέκταση του δανεισμού του, είτε για την απόκτησή του με κανονική μεταγραφή.

Στα... «υπέρ» της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι οι Λονδρέζοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να σηκώσουν το βαρύ συμβόλαιο του Μήτρογλου, αφού σίγουρα δεν θα βρεθούν στην Premier League του χρόνου, ενώ είναι ακόμη αμφίβολη και η παραμονή τους στην Championship.

Αν ωστόσο, εμφανιστούν δυσκολίες αναφορικά με τον Μήτρογλου, τότε οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν εντατικά για άλλον ποδοσφαιριστή για την κορυφή της επίθεσής τους.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ