2015-03-30 15:30:06
Φωτογραφία για ΙΣΤΟΡΙΚΟ... ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! (ΡΗΟΤΟ)
Η εικόνα της Εθνικής Ελλάδας στη Βουδαπέστη ήταν καλή, αλλά δεν... «ανταμείφθηκε» με νίκη ή έστω ένα γκολ. Έτσι η ελληνική ομάδα δεν απέφυγε ένα ιστορικό αρνητικό ρεκόρ.

Ποτέ η Ελλάδα δεν ήταν από τις λεγόμενες… παραγωγικές. Ακόμη και οι μεγάλες της νίκες είχαν γκολ με το σταγονόμετρο. Η τρέχουσα προκριματική φάση του Euro 2016 εξελίσσεται εφιαλτικά όχι μόνο από πλευράς βαθμολογικής συγκομιδής, αλλά και από άποψη σκοραρίσματος.

Η ελληνική ομάδα μετά από πέντε αγώνες έχει πετύχει μόλις ένα γκολ, αυτό του Νίκου Καρέλη κόντρα στη Φινλανδία (1-1). Ποτέ άλλοτε στην ιστορία των συμμετοχών της σε προκριματικές φάσεις Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων ή Παγκοσμίων Κυπέλλων η Εθνική δεν είχε μόνο ένα γκολ μετά από πέντε ματς. Πρόκειται δηλαδή για ένα ιστορικό αρνητικό ρεκόρ για τη «γαλανόλευκη», όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Ακόμη πιο αρνητικό είναι αν δει κανείς ποιες ομάδες έχουν αντίστοιχες επιδόσεις στην τρέχουσα προκριματική φάση. Χειρότερα τα έχει πάει μόνο το Σαν Μαρίνο, που σε πέντε αγώνες είναι «άσφαιρο». Την ίδια φτωχή παραγωγή του ενός γκολ με την Ελλάδα έχουν… υπερδυνάμεις όπως το Γιβραλτάρ, η Εσθονία, το Λιχτενστάιν και η Μάλτα.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ