2015-03-30 16:10:05
Φωτογραφία για ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟ... ΣΟΚ Ο ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ!  ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΟΣ Ο ΜΟΡΑΣ
Ο Γιάννης Φετφατζίδης υπέστη προσωρινή απώλεια μνήμης από το σοκ αμέσως μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ταξί που επέβαινε, με συνέπεια να μην είναι σε θέση να θυμηθεί τις λεπτομέρειες του δυστυχήματος, όπως αποκάλυψε η αδερφή του.

"Μιλήσαμε το πρωί, ήταν στο νοσοκομείο και περίμενε απλά να του κάνουν κάποια ράμματα. Είναι εντάξει απλά του κάνουν κάποια ράμματα. Δεν ισχύουν τα περί εντατικής που διάβαζα", τόνισε η αδερφή του στον τηλεοπτικό σταθμό "Star", λίγες ώρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε κοντά στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης.

"Λεπτομέρειες δεν ξέρουμε καθόλου. Όταν με πήρε ο Γιάννης, ήταν απλά στο νοσοκομείο δεν ήξερε κάτι άλλο εκείνη την ώρα. Απ' ό,τι ξέρω δεν θυμόταν και τι είχε γίνει από την τρομάρα".

Μόρας: "Είμαστε όλοι καλά"

Ο Βαγγέλης Μόρας, μιλώντας στην ίδια συχνότητα, διαβεβαίωσε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του στην Εθνική είναι απολύτως καλά: "Τρέχουμε κάνουμε εξετάσεις. Όλα καλά. Όλοι μας είμαστε καλά. Μόνο ο Γιάννης που χτύπησε λίγο το κεφάλι του έκανε ράμματα. Πρέπει να σκοτώθηκε ο οδηγός του άλλου οχήματος".
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ