2015-03-31 04:55:07
Φωτογραφία για Samsung και LG κοντά σε οθόνες νέας τεχνολογίας
Σημαντικά βήματα προόδου έχουν επιτευχθεί τον τελευταίο καιρό από τη... Samsung και την LG όσον αφορά το ζήτημα ανάπτυξης τεχνολογικών προτύπων οθονών. Η LG πρωτοστάτησε με το G Flex, το πρώτο smartphone με εύκαμπτο panel, ενώ η Samsungμε το Galaxy Edge έδειξε ότι μπορούν οι φορητές συσκευές να διαθέτουν πλέον και οθόνες με κυρτά άκρα. Οι νέες πληροφορίες του Τύπου λένε πως οι εκπρόσωποι των δύο πλευρών μίλησαν και «άνοιξαν» τα χαρτιά τους και ανέφεραν δημοσίως ποια είναι τα μελλοντικά τους πλάνα.

Η LG θα επικεντρωθεί στις διάφανες οθόνες οι οποίες χρησιμοποιούνται σήμερα σε αεροσκάφη και πολυτελή οχήματα. Σύμφωνα με την εταιρεία, έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει έως την εμπορευματοποίηση ενός τέτοιου προϊόντος και τη μαζική του παραγωγή, διότι όλα θα βασιστούν στη ζήτηση, άρα θα περάσει καιρός μέχρι να δούμε μια συσκευή ευρείας κατανάλωσης με τέτοιου τύπου οθόνη.

Στη Samsung φαίνεται ότι τα ανώτερα στελέχη της εταιρείας είναι πιο αισιόδοξα και νέα στοιχεία αναφέρουν πως η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια ετοιμάζεται, μέσα στο 2016 κιόλας, να εμπορευματοποιήσει κάποιες από τις καινοτομίες της και να βγάλει smartphones που διπλώνουν
. Μέχρι στιγμής, η Samsung έχει δοκιμάσει κάποια ευέλικτα πρότυπά της, το 2013 έδειξε κάποια πρώτα δείγματα τέτοιων συσκευών και μάλλον σε περίπου ένα χρόνο δεν αποκλείεται να κυκλοφορήσουν τα γνωστά flip-phones με μια σύγχρονη μορφή και οθόνες που διπλώνονται χωρίς να σπάνε.

Πολλές φορές ακούσαμε τη Samsung να πειραματίζεται με τις αναδιπλούμενες οθόνες και έχει δώσει ήδη την υπόσχεσή της ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό να γίνει σύντομα, στο εγγύς μέλλον. Βρισκόμαστε κοντά, λοιπόν, στη στιγμή που θα δούμε από κοντά μια τέτοια συσκευή. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Εγγλέζα κοτόπιτα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Εγγλέζα κοτόπιτα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ