2015-03-31 18:18:35
Φωτογραφία για Νέα υπηρεσία «ταξί» με... Learjet: Ταξιδέψτε σε όλο τον κόσμο με 650 δολάρια [photos]
Πρόκειται για υπηρεσία στα πρότυπα του Uber απλά αντί για ταξί κάποιος καλεί το... Learjet του για να ταξιδέψει ανά πάσα στιγμή σε οποιονδήποτε προορισμό μόνο με 650 δολάρια.

Η υπηρεσία προσφέρει 7.000 ιδιωτικά αεροσκάφη που πιθανά να βολεύουν όποιον θελήσει να πετάξει σε κάποιον προορισμό. Ο χρήστης επιλέγει χρόνο, τόπο, μέγεθος αεροσκάφους και η εταιρία Victor βρίσκει αυτό που του ταιριάζει.

Η υπηρεσία προσφέρει ταξίδια με ιδιωτικά αεροσκάφη για υπερατλαντικές πτήσεις, για ταξίδια ανά την Ευρώπη αλλά και ελαφρά αεροσκάφη για ταξίδια από μια πρωτεύουσα της Ευρώπης σε μια άλλη.

Το χαμηλότερο κόστος πτήσης ξεκινά από τα 650 ευρώ το άτομο για ένα ταξίδι επτά ατόμων.

H βρετανική εταιρία Victor έχει αναπτύξει ένα αλγόριθμο που της επιτρέπει να γνωρίζει που βρίσκονται τα διαθέσιμα ιδιωτικά αεροσκάφη ανά πάσα στιγμή.

Μάλιστα η υπηρεσία έχει καταφέρει να βρει χρηματοδότηση από επενδυτές ύψους 8 εκατ. δολαρίων και έχει γίνει και εφαρμογή στο iPhone.


Η Victor έχει εξελίξει ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες της αφού προσφέρει ταξίδια με ιδιωτικά αεροσκάφη ακόμα και σε σκυλιά. Η συγκεκριμένη υπηρεσία λέγεται «Pets on Jets» και έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση, αφού υπάρχουν πολλοί που δεν θέλουν να ταξιδεύουν τα κατοικίδια τους μαζί με τις αποσκευές στις εμπορικές πτήσεις.

«Είδα μία τρύπα στην αγορά, όπου καταναλωτές-ταξιδιώτες έμεναν στο σκοτάδι, σχετικά με τις πτήσεις των ιδιωτικών αεροσκαφών. Δεν υπήρχε καμία ενημέρωση, καμία διαφάνεια και καμία ρύθμιση ώστε να κερδίσει κάποιος χρήματα αν η τιμή πτήσεων σημείωνε πτώση», αναφέρει ο Clive Jackson, CEO και ιδρυτής της Victor. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ