2015-04-01 21:51:04
Φωτογραφία για ΤΣΟΡΙ : ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΝΑΝΕΩΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ σε συνέντευξη που παραχώρησε ανέλυσε τους λόγους που τον οδήγησαν στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Στην εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» στη Nova φιλοξενήθηκε ο Τσόρι Ντομίνγκεζ και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο Αργεντινός μέσος των ερυθρόλευκων αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στην ανανέωση συμβολαίου με τον Ολυμπιακό, στο πως περνάει τη ζωή του στην Ελλάδα και στο αν είχε προτάσεις από την πατρίδα του, ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα επεισόδια που συμβαίνουν στα ελληνικά γήπεδα και την επιθυμία του για την αντιμετώπισή τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη ζωή στην Ελλάδα: «Ναι, φυσικά και είμαι ευτυχισμένος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η οικογένειά μου είναι πολύ καλά εδώ. Για αυτόν τον λόγο ανανέωσα. Γιατί είμαι ευχαριστημένος από εδώ και γι' αυτό αποφάσισα να μείνω».

Για τις προτάσεις από την Αργεντινή: «Ναι υπήρχε αυτή η επιλογή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ανανέωσα. Έκανε μεγάλη προσπάθεια ο σύλλογος και ο πρόεδρος. Από την στιγμή που ήμουν τόσο ευχαριστημένος και ένιωθα άνετα αποφάσισα να ανανεώσω. Έχω την τιμή να υπερασπίζομαι την φανέλα της πιο μεγάλης ομάδας της Ελλάδας. Μου αρέσει αυτό. Μου αρέσει αυτή η πίεση που υπάρχει για τη νίκη σε κάθε Κυριακή».


Για τις συζητήσεις του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το πρωτάθλημα: «Είμαι συγκρατημένος προσωπικά. Δεν θέλω να πω ακόμα για τίτλο. Δεν τον έχουμε κατακτήσει μαθηματικά. Να δείξουμε τι είμαστε και τι είναι ο Ολυμπιακός στα επόμενα ματς. Πρέπει λοιπόν να έχουμε σεβασμό απέναντι στους αντιπάλους μας. Υπάρχουν ακόμα βαθμοί. Με τον πρόεδρο δεν έχω συζητήσει, όμως είμαι σίγουρος πως έχει την ικανότητα και τις γνώσεις να φτιάξει την ομάδα όπως πρέπει και να κάνει τον σωστό προγραμματισμό».

Για τη μεγαλύτερη στιγμή του στον Ολυμπιακό: «Σε αυτό το διάστημα στον Ολυμπιακό έχω ζήσει πολύ καλές και όμορφες στιγμές. Ξεχωρίζω την βραδιά με την Γιουνάιτεντ. Λίγες ημέρες πριν το 2-0 στο Καραϊσκάκη είχε γεννηθεί ο γιός μου, οπότε το συνδύασα. Για βελτίωση πάντα υπάρχουν πολλά πράγματα. Πάντα υπάρχουν πράγματα να κάνεις καλύτερα».

Για τη χειρότερη στιγμή στον Ολυμπιακό: «Τα ντέρμπι είναι πάντα πολύ σημαντικά. Ξέρουμε την σημασία τους όμως σαν χειρότερη στιγμή έχω το συμβάν με τον Ολαϊτάν. Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα αλλά συνδυάστηκε με την χειρότερη στιγμή που θυμάμαι».

Για τα ντέρμπι στην Αργεντινή: «Είναι αλήθεια πως στην Αργεντινή γίνονται επεισόδια. Όμως σέβονται τους παίκτες. Ένιωσα πολύ άσχημα επειδή μου πέταξαν ένα μέταλλο, ένα κομμάτι από κάτι που στην αρχή δεν κατάλαβα τι ήταν. Είναι η δουλειά μας να παίζουμε μπάλα και αυτό είναι πολύ άσχημο. Είναι αλήθεια πως μου αρέσει η ατμόσφαιρα στα ντέρμπι. Μου αρέσει η ένταση. Να μην φτάνει όμως η κατάσταση στο σημείο να κινδυνεύει η ακεραιότητα των παικτών, του προπονητή και των διαιτητών. Δεν πηγαίνεις σε θέατρο. Πηγαίνεις εκεί για να αποδώσεις καλά και να προσφέρεις θέαμα. Ξέρω πως το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που προκαλεί πολύ πάθος. Μακάρι να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα και να συνεχίσουμε με το γιορτινό μέρος του ποδοσφαίρου».

Για τα επεισόδια και τη γνώμη του: «Όπως είπα πάντα υπάρχουν πράγματα να βελτιώσεις. Και για αυτούς που παίζουν ποδόσφαιρο και για όσους θέλουν να το απολαύσουν. Μακάρι να γίνουν πράγματα για να συνεχιστεί ως γιορτή το ποδόσφαιρο. Δεν έχω πρόβλημα με τα καπνογόνα και την ατμόσφαιρα, όμως θα πρέπει να διορθωθούν κάποια πράγματα».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ