2015-04-03 10:22:12
Φωτογραφία για ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ : ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ...
Την απόλυτη ικανοποίησή του από την ευρεία νίκη επί της Χίου, αλλά και από τη συνολική εμφάνιση του Ολυμπιακού, εξέφρασε ο Άγγελος Βλαχόπουλος.

Ο διεθνής περιφερειακός των ερυθρόλευκων, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με έξι γκολ τόνισε:

«Αυτό το παιχνίδι μας βοήθησε ώστε να βρούμε ρυθμό ενόψει του αγώνα με την Προ Ρέκο. Αυτό είναι που ψάχνουμε πάντα μέσα από αυτά τα παιχνίδια. Και όσον αφορά το επόμενο ευρωπαϊκό ματς, η Προ Ρέκο είναι ένα σκαλί πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες, κερδίζει με μεγάλες διαφορές όλα τα παιχνίδια. Εμείς θα κοιτάξουμε το δικό μας πρόσωπο που αν είναι καλό και περιορίσουμε τους αντιπάλους στο παιχνίδι που κάνουνε, νομίζω ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε και βαθμό αλλά και βαθμούς.

Όσον αφορά το Final 4, η Βουλιαγμένη έμεινε εκτός, πέρασε ο Υδραϊκός, κανένα ματς δεν είναι εύκολο, όλα θέλουν συγκέντρωση όποιος και να είναι ο αντίπαλος. Τώρα περιμένουμε την κλήρωση να δούμε ποιον θα αντιμετωπίσουμε στα ημιτελικά. Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός έχει ένα προβάδισμα σχετικά με τις υπόλοιπες ομάδες και πρέπει να τον προσέξουμε λίγο παραπάνω και να κατακτήσουμε το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ