2015-04-05 16:52:07
Φωτογραφία για ΝΕΑ ΡΕΚΟΡ ΑΠΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ!
Στο δρόμο των μεγάλων ατομικών επιτευγμάτων επέστρεψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τα πέντε του γκολ σήμερα (05/04) σε βάρος της Γρανάδα στο θριαμβευτικό 9-1 της Ρεάλ Μαδρίτης.

Χάρη σ’ αυτό το κουϊντέτο ο Ρονάλντο έφθασε τα 213 γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα και ξεπέρασε τον μυθικό Παχίνιο που τις δεκαετίες του 40 και 50 είχε σημειώσει ένα λιγότερο με τις φανέλες των Θέλτα , Ρεάλ Μαδρίτης και Λα Κορούνια, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "onsports.gr".

Παράλληλα ήταν το 24ο του χατ-τρικ στη διοργάνωση και έπιασε στην πρώτη θέση τον Λιονέλ Μέσι ενώ παράλληλα έφθασε τα 28 συνολικά σ’ όλα τα μέτωπα με τη φανέλα της «βασίλισσας» και πλέον έχει όσα και ο θρύλος Αλφρέδο Ντι Στέφανο.

Εντωμεταξύ το χατ-τρικ που πέτυχε μέσα σε διάστημα οκτώ λεπτών στο πρώτο μέρος είναι το 2ο γρηγορότερο στην ιστορία των Μαδριλένων μετά από εκείνο του Φερνάντο Ιέρο που το 1992 κόντρα στην Εσπανιόλ χρειάστηκε δύο λιγότερο για να φθάσει σ’ ανάλογο κατόρθωμα.


Παράλληλα ήταν το ταχύτερο στην καριέρα του στη Ρεάλ καθώς το προηγούμενο ήταν εκείνο που είχε σημειώσει τον Οκτώβριο του 2011 στο «Ροζαλέδα» κόντρα στη Μάλαγα όταν έστειλε τρις φορές τη μπάλα στα δίκτυα των Ανδαλουσιανών σε διάστημα 14 λεπτών. Ταυτόχρονα με το 5ο του γκολ ξεπέρασε τον Ντι Στέφανο που είχε τέσσερις φορές σημειώσει καρέ με τη φανέλα της Ρεάλ.

Πλέον ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ έφθασε τα 36 γκολ στο πρωτάθλημα και είναι πρώτος σκόρερ με τέσσερα περισσότερα από τον Μέσι και επόμενος του στόχος είναι να φθάσει και να ξεπεράσει στον πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών στο πρωτάθλημα της μεγαλύτερης σε έκταση και πληθυσμό χώρας του πλανήτη τον Κίνι (επιθετικός των Χιχόν και Μπαρτσελόνα στις δεκαετίες του 70 και 80) που είναι στην 7η θέση με 219 τέρματα.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ