2015-04-09 20:48:06
Φωτογραφία για Η ΣΧΟΛΗ ΡΕΝΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΟΠΟΛΗ ΑΛΙΜΟΥ *ΒΙΝΤΕΟ*
Τα παιδιά που "φιλοξενούνται" στην Παιδόπολη Αλίμου έπαιξαν ποδόσφαιρο με τους αθλητές της Σχολής Ρέντη και μοιράστηκαν δώρα Unicef και αφίσες με την αγαπημένη τους ομάδα.

Την επίσκεψη της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο Ρέντη δέχτηκαν με μεγάλη χαρά τα παιδιά που φιλοξενούνται στην Παιδόπολη "Άγιος Ανδρέας" στον Άλιμο! Τα αγόρια και τα κορίτσια που έως τα 12 τους διαμένουν στην Παιδόπολη είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν από τον τεχνικό της Σχολής Δημήτρη Κριμιτζά ενώ στη συνέχεια έπαιξαν "διπλό" με τους ποδοσφαιριστές από τη Σχολή Ρέντη. Στο... ημίχρονο τα παιδιά της Παιδόπολης πήραν από τους ποδοσφαιριστές της Σχολής και την υπεύθυνη κα Μαρίτσα πλούσια δώρα από την Unicef, ρούχα αλλά και αφίσες της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού με αυτόγραφα.

Η Πρόεδρος της Παιδόπολης κα Αποστολοπούλου ευχαρίστησε τον Επικεφαλής του Δικτύου Σχολών κ. Νάνο για την επίσκεψη και τόνισε: "Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό για την χαρά που δίνει στα παιδιά μας. Αυτό το φιλικό παιχνίδι θα το θυμούνται για πάντα και θα μιλούν γι' αυτά για ένα μήνα. Ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας". Η Παιδόπολη Αλίμου φιλοξενεί 29 παιδιά ηλικίας 3-12 ετών.

Δείτε το video του Olympiacos TV:
olympiacos-blog
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ