2015-04-13 10:30:23
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΚΑΙ... ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΤΟ 42ο!
Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα (16:00) οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι θέλουν να κάνουν το πρώτο από τα δύο βήματα που απομένουν για την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος κόντρα στον Πανθρακικό.

Στο... τρεξιμο επιστρέφουν οι ερυθρόλευκοι εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Πανθρακικό, στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Βίτορ Περέιρα αναμένεται να ζητήσει την απαραίτητη προσοχή και σοβαρότητα από τους παίκτες του για τον αγώνα με τους Ακρίτες, αφού δεν θέλει σε καμία περίπτωση να επαναληφθεί η εμφάνιση και το αποτέλεσμα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα (ήττα με σκορ 3-1)

Στόχος των ερυθρόλευκων για τον αγώνα στην Κομοτηνή είναι η ομάδα να κάνει το πρώτο από τα δύο βήματα που απαιτούνται για να φτάσει στην κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος της ιστορίας της, ενώ θα απομένουν άλλες τέσσερις αγωνιστικές για τη λήξη της περιόδου.

Σήμερα, όταν και θα επιστρέψουν οι ερυθρόλευκοι στο Ρέντη, θα φανεί πιθανόν και ποιοι παίκτες θα είναι στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού για το προσεχές παιχνίδι.

Την Παρασκευή ο Κώστας Μήτρογλου προανήγγειλε μέσω του Twitter την επιστροφή του στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ μένει να ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Ελαμπντελαουί. Εκτός φυσικά παραμένουν ο Ντουρμάζ και ο Μανιάτης.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ