2015-04-13 15:01:35
Φωτογραφία για Πατρίτσια Άμπραχαμς: Η απάντησή της στην Βανδή που την κατηγόρησε για «αντιεπαγγελματική συμπεριφορά» ΒΙΝΤΕΟ
Χτες το βράδυ προβλήθηκε το πρώτο Battles του The Voice2. Το ζευγάρι όμως που συζητήθηκε περισσότερο ήταν η Angel Καρατσάμη με την Πατρίτσια Άμπραχαμς από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή.

Οι δύο γυναίκες ερμήνευσαν το «Think» και η coach τους πέρασε στην επόμενη φάση τηνAngel, θεωρώντας ότι η Πατρίτσια δεν τήρησε το «faire play», λέγοντάς της χαρακτηριστικά: «Πατρίτσια, έκανες κάτι αντιεπαγγελματικό και με στεναχώρησες. Δεν έμεινες μέσα στα μέτρα του τραγουδιού και πέταξες έξω τηνAngel», της είπε θυμωμένη.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Δεν ήταν έτσι η τελευταία μας πρόβα και με στεναχώρησες. Θεωρώ ότι μπερδεύτηκες γιατί δεν είχες μελετήσει όσο θα έπρεπε. Είχες μία διάθεση εντυπωσιασμού στο παιχνίδι και αυτό είναι αντιεπαγγελματικό, ως προς την συνάδελφό σου στο παιχνίδι».

Παρόλα αυτά η Πατρίτσια παρέμεινε στο παιχνίδι, μια και η Μελίνα Ασλανίδου αμέσως μετά την αναμέτρησή τους, πάτησε το κόκκινο κουμπί και την «έκλεψε».


Δείτε την αναμέτρησή τους στη σκηνή του The Voice2:

Η Πατρίτσια όμως έδωσε την απάντησή της σε όσα της καταλόγισε η πρώην coach της. «Θεωρώ ότι δεν ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει τόσο μεγάλο θέμα, διότι δεν είμαι ανταγωνιστική. Όταν γίνεται ένα λάθος, ένα μπέρδεμα, δεν έχει σχέση με τις αξίες των ανθρώπων», δήλωσε η ίδια.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Εγώ εκείνη τη στιγμή δεν κρίνομαι ούτε για τον χαρακτήρα μου, ούτε για τις αξίες μου, γιατί η μόνη που μπορεί να το ξέρει αυτό, είμαι εγώ».

Δείτε όλα όσα είπε στην κάμερα του «Πρωινό»:

Πηγή: peoplegreece
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ