2015-04-13 16:52:01
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Καταστρατήγηση των “γκρουπ” των αδειών Πάσχα σε Μονάδα του Λιτοχώρου
«ΕΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΚΣΕΩΝ-ΔΝΣΕΩΝ ΓΙΑ… ΤΗΝ ΠΙΣΤΉ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ» αναφέρει χαρακτηριστικά το σήμα που απεστάλη σε όλες τις Μονάδες και καθορίζει τα “γκρουπ” των αδειών του Πάσχα σε όλα τα στελέχη.

«ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΤΑΓΗΣ Κ.ΥΕΘΑ…» έλεγε το σήμα, αλλά φαίνεται πως κάποιοι είναι “πάνω” από διαταγές και σήματα. Σύμφωνα λοιπόν με καταγγελίες που δεχτήκαμε από μέλη μας, μάθαμε ότι σε Μονάδα Πεζικού του Λιτοχώρου, ο Διοικητής δεν χορηγεί άδεια στο δεύτερο γκρουπ στην ημερομηνία που προβλέπεται αλλά σε αυτή που αυθαίρετα θέλει αυτός.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο Διοικητής ανακοίνωσε ότι την απόφαση την πήρε αφού πρώτα «συνεννοήθηκε τηλεφωνικώς με “κάτω”» όπως είπε χαρακτηριστικά και είναι “καλυμμένος” !!! Μάλιστα απ’ότι μας ενημέρωσαν τα μέλη μας, κάποιοι συνάδελφοι απευθύνθηκαν με προσωπική αναφορά τους στον Διοικητή για το θέμα και όπως σημείωσε εκείνος στην αναφορά τους… η πράξη τους αυτή (να υποβάλλουν αναφορά) θα επηρεάσει στο τέλος της χρονιάς τις «εκθέσεις ικανότητας» τους.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μακεδονίας δεν υιοθετεί τις καταγγελίες (αν και έχει όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την βασιμότητα τους) αλλά απλά αναφέρει τα γεγονότα και ερωτά αν πραγματικά υφίστανται τέτοιες αποφάσεις Διοικήσεων.

ΠΗΓΗ: http://espekm.gr/home/?p=6346
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ