2015-04-14 10:17:56
Φωτογραφία για Οι καταληψίες του ΕΚΠΑ με κάμερες σε γραφεία της Πρυτανείας: Δεν έχουμε κάνει ζημιές
Με βίντεο που ανέβασαν στον διαδικτυακό ιστότοπο indymidia οι καταληψίες του ΕΚΠΑ... έχουν καταγράψει με κάμερα χώρο της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος δεν έχει υποστεί φθορές και βανδαλισμούς.

Μάλιστα οι καταληψίες αναφέρουν πως αυτό το βίντεο αποτελεί ένα ενδεικτικό απόσπασμα που δείχνει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα γραφεία και οι εσωτερικοί χώροι της Πρυτανείας στους οποίους, είναι εμφανές ότι δεν έχουν προκληθεί υλικές ζημιές.

Ωστόσο δεν είναι γνωστό από πότε είναι οι συγκεκριμένες εικόνες, αλλά ούτε και είναι γνωστό σε τι κατάσταση είναι οι υπόλοιποι χώροι της Πρυτανείας.

«Σε αντίθεση με την κυρίαρχη προπαγάνδα που προωθούν τα αστικά ΜΜΕ και ο Πρύτανης, Θάνος Δημόπουλος, η κατάληψη είναι περιφρουρημένη με σαφή πολιτικά χαρακτηριστικά και με διαρκή παρουσία του φύλακα της Πρυτανείας. Αυτό το βίντεο αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα των περιφρουρημένων χαρακτηριστικών της κατάληψης και οποιαδήποτε επιδιωκόμενη προβοκάτσια από τις πρυτανικές και αστυνομικές αρχές, θα πέσει στο κενό», αναφέρουν οι καταληψίες.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αργεί η Ανάσταση στην Υγεία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αργεί η "Ανάσταση" στην Υγεία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ