2015-04-14 16:06:22
Φωτογραφία για Η Μελίνα Ασλανίδου την Κυριακή του Θωμά live στην Πάτρα - Τιμές εισιτηρίων
Eίναι από τις πιο ιδιαίτερες και ξεχωριστές φωνές του ελληνικού πενταγράμμου και δη του έντεχνου μουσικού χώρου και ο κόσμος την έχει αγαπήσει για την γεμάτη συναίσθημα ερμηνεία της, την καλοσύνη και ευγένεια που εκπέμπει και τα όμορφα τραγούδια που έχει πει όπως το παλιό λαικό κομμάτι «Τι σου ‘κανα και πίνεις» που είχε πρωτοτραγουδήσει η αξέχαστη Πατρινή λαική ερμηνεύτρια Πόλυ Πάνου.

Ο λόγος φυσικά για την Μελίνα Ασλανίδου, η οποία γεννήθηκε πριν από περίπου σαράντα χρόνια στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας και από πέρυσι το ευρύ κοινό την γνώρισε και ως κριτή – coach στο δημοφιλές τραγουδιστικό διαγωνιστικό σώου του ΑΝΤ1, «The Voice of Greece» που παρακολουθούμε και φέτος για 2η συνεχή χρονιά κάθε Κυριακή βράδυ. Μάλιστα ολοκληρώθηκαν οι blind auditions και το διαγωνιστικό σώου πλέον περνά στην επόμενη ενδιαφέρουσα φάση των battles – μουσικών μονομαχιών.

Η Μελίνα Ασλανίδου λοιπόν που την φετινή σεζόν συνεργάστηκε με τον άλλο δημοφιλή coach του The Voice, τον Αντώνη Ρέμο και τον τραγουδιστή, ηθοποιό και περφόρμερ Γιάννη Ζουγανέλη στο κέντρο "Διογένης" της Αθήνας με ιδιαίτερη επιτυχία και απήχηση στο κοινό, καταφθάνει στην Πάτρα για μία και μοναδική live μουσική εμφάνιση την Κυριακή του Θωμά 19 Απριλίου 2015 μετά τις 21.00 το βράδυ στο μπαρ ρέστωραντ Ακρωτήρι στο Ρίο.

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει και αναρτηθεί σε κεντρικά σημεία της Πάτρας οι σχετικές διαφημιστικές αφίσες που προαναγγέλλουν τον ερχομό της.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στην προπώληση και 12 ευρώ στην πόρτα το βράδυ του live.

Προπωλούνται εισιτήρια στα εξής σημεία, Οπτικά Καραμούζης, Οπτικά Βάρδα, Βιβλιοπωλείο «Η Γωνιά του Βιβλίου» και στο Discover στην Πάτρα.

Εκ των χορηγών επικοινωνίας της βραδιάς που αναμένεται με ενδιαφέρον από τους Πατρινούς μουσικόφιλους και λάτρεις της Μελίνας Ασλανίδου είναι και το thebest.gr.

Να θυμίσουμε πως η Μελίνα Ασλανίδου κυκλοφόρησε την πρώτη της δισκογραφική δουλειά το 2002 και πως από τις πιο μεγάλες επιτυχίες της είναι τα κομμάτια «Το Λάθος» του αείμνηστου τραγουδοποιού Αντώνη Βαρδή, το «Δεν έχω διεύθυνση», το «Ναι θα πω», το «Πάει καιρός», κ.α.

Από τα πιο τελευταία κομμάτια που έχει τραγουδήσει και έχει ξεχωρίσει και ακούγεται πολύ στα ραδιόφωνα είναι το «Τετάρτη Βράδυ», στο οποίο συμμετέχει και ο Αντώνης Ρέμος.

Eπιμέλεια - ΤΑΚΗΣ Γ
. ΜΑΡΤΑΤΟΣ
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ