2015-04-14 17:33:53
Φωτογραφία για Η Apple ανακοίνωσε το  συνέδριο WWDC 2015
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Apple, το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών WWDC θα πραγματοποιηθεί από 8 - 12 Ιουνίου 2015 στο εκθεσιακό συγκρότημα "Moscone West", το Σαν Φρανσίσκο Τα κύρια θέματα του WWDC'15 θα είναι το ios κινητή πλατφόρμα 9 και μια νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος OS X. Συγκεκριμένα, η εκδήλωση θα συζητηθούν θέματα σχετικά με το μέλλον των εν λόγω πλατφορμών.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Apple, το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών WWDC θα πραγματοποιηθεί από 8 - 12 Ιουνίου 2015 στο εκθεσιακό συγκρότημα "Moscone West", το Σαν Φρανσίσκο. Τα κύρια θέματα του WWDC'15 θα είναι το ios κινητή πλατφόρμα 9 και μια νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος OS X. Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση θα συζητηθούν θέματα σχετικά με το μέλλον των εν λόγω πλατφορμών.

Οι προγραμματιστές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να αγοράσουν εισιτήρια στην ιστοσελίδα WWDC από τώρα μέχρι την Παρασκευή 17 Απριλίου, 10.00 π.μ. Θερινή Ώρα Ειρηνικού. Τα εισιτήρια θα πρέπει να διανέμονται μεταξύ των συμμετεχόντων στη διάσκεψη τυχαία. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα, 20 Απριλίου.

Η περσινή εκδήλωση της Apple ήταν εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στο λειτουργικό σύστημα ios 8 και OS X Yosemite. Η εταιρεία παρουσίασε επίσης τη δική της γλώσσα προγραμματισμού Swift. Στο φετινό WWDC, εκτός από την παρουσίαση της ios πλατφόρμα 9, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ένα νέο λειτουργικό σύστημα για υπολογιστές Mac - OS X 10.11.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ