2015-04-15 00:47:09
Φωτογραφία για ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΑΛΛΑ... ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΕΘΝΙΚΗ!
Εκτός της τελικής φάσης του World League έμεινε η Εθνική Ελλάδας πόλο Ανδρών, χάνοντας από την Ουγγαρία με 11-12 στη Βουδαπέστη, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής των προκριματικών.

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών έχασε από την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής των προκριματικών του World League πόλο των ανδρών και αποκλείστηκε από την τελική φάση της διοργάνωσης, αφού ήθελε μόνο νίκη με τρία γκολ διαφορά, κάτι που σημαίνει πως οι Μαγυάροι πήραν την πρόκριση από το συγκεκριμένο ευρωπαϊκό γκρουπ και πλέον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα επικεντρωθεί στην καλύτερη παρουσία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου του Καζάν.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έμειναν πίσω στην αρχή της αναμέτρησης με τέσσερα και πέντε γκολ, όμως βελτιώθηκαν στα δύο τελευταία οκτάλεπτα και έφτασαν στο -1, όμως δεν άντεξαν κόντρα στην ανωτερότητα και την κλάση των Ούγγρων.

Κορυφαίοι για την ελληνική ομάδα οι ερυθρόλευκοι, Αλέξανδρος Γούνας και Κώστας Μουρίκης, οι οποίοι σημείωσαν από 3 τέρματα, ενώ να τονίσουμε ότι όλα τα γκολ της εθνικής πέτυχαν παίκτες του Ολυμπιακού.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-2, 2-3, 4-5

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Χοσνιάνσκι 3, Μάνταρας 2, Βάμος 2, Ντάνιελ Βάργκα 2, Ντένες Βάργκα 1, Άνγκιαλ 1, Χάραϊ 1

ΕΛΛΑΔΑ: Μουρίκης 3, Γούνας 3, Φουντούλης 2, Κολόμβος 2, Βλαχόπουλος 1
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ