2015-04-15 01:00:13
Φωτογραφία για ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΗΣ : ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ... ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ!
Ο τρόπος αντίδρασης με τον οποίο ο Ολυμπιακός έβγαλε ενέργεια, ψυχή και πάθος και του επέτρεψε να ισοφαρίσει την ημιτελική σειρά κόντρα στον Φοίνικα Σύρου ήταν το μεγάλο ζητούμενο σύμφωνα με τον Κώστα Χριστοφιδέλη.

Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων έχει …φάει με το κουτάλι τέτοιου είδους ματς και ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει για μία ομάδα με τις απαιτήσεις και τις υψηλές φιλοδοξίες του Ολυμπιακού να αντιδρά σωστά όταν πρέπει.

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης μιλώντας στην κάμερα της Nova ήταν κατατοπιστικός, δίνοντας το σύνθημα για ανάλογη συνέχεια:

«Αυτό που μετράει είναι η απόδοση της ομάδας, Παίξαμε αρκετά καλά. Κάναμε ένα καλό βήμα ενόψει της συνέχειας. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα δεν είχαμε δείξει στοιχεία ομάδας. Καταφέραμε και ανταπεξήλθαμε απέναντι σ’ ένα καλό Φοίνικα.

Ξέρουμε ποια είναι η έδρα της Σύρου και ευελπιστούμε να ανεβάσουμε επίπεδα απόδοσης και να προκριθούμε. Δεν νομίζω ότι πιάσαμε την τέλεια απόδοση . Έχουμε αποδείξει ότι όταν παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο αντιδρούμε.

Αυτό που μετράει, είναι τι δείχνουμε στο γήπεδο. Μπορούμε να διαχειριστούμε διάφορες  καταστάσεις. Θέλω να πιστεύω ότι θα αντιδράσουμε»
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ