2015-04-15 20:48:58
Φωτογραφία για Η αποναρκοθέτηση του Γράμμου δεν τελειώνει ποτέ!
Την συνέχιση της αποναρκοθέτησης του Γράμμου, από τεχνικά κλιμάκια του στρατού (ΤΕΝΚΣ) ανακοίνωσε ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος, ο οποίος δήλωσε ότι θα γίνουν στοχευμένες παρεμβάσεις σε σημεία με μεγάλη επισκεψιμότητα, όπως ο Πεύκος, η Πτεριά και το Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης στην Παλιά Κοτύλη.

 

Το πρόγραμμα της αποναρκοθέτησης του Γράμμου, ξεκίνησε αμέσως μετά την λήξη του εμφυλίου πολέμου, από ειδικευμένα συνεργεία του στρατού. 

Αλλά πήρε μεγάλες διαστάσεις και προκάλεσε πανελλήνιο σάλο την περίοδο 2006-2008, όταν ο τότε περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Ανδρέας Λεούδης,  ανέθεσε σε ιδιωτική εταιρεία με... βόσνιους ναρκαλιευτές, την υλοποίηση παρόμοιου  προγράμματος, ύψους 4,5 εκατ. ευρώ, του οποίου τα αποτελέσματα αμφισβητήθηκαν έντονα από πολλές πλευρές και προκάλεσαν την παρέμβαση του εισαγγελέα!

Σήμερα η υπόθεση εκκρεμεί ακόμα στην Δικαιοσύνη αλλά ο κ. Αδαμόπουλος δήλωσε άγνοια για τα αποτελέσματα του προγράμματος και κράτησε αποστάσεις ασφαλείας από το συγκεκριμένο θέμα!

ΠΗΓΗ: http://kastoriani-estia.blogspot.gr/2015/04/blog-post_93.html
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ