2015-04-16 08:05:53
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΓΕΕΘΑ
Την Τετάρτη 15 Απριλίου 2015, η Σχολή Ανωτάτων Σπουδών Άμυνας της Ισπανίας (Escuela de Altos Estudios de la Defensa-EALEDE) επισκέφθηκε το ΓΕΕΘΑ στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος, όπου περιλαμβάνεται επίσκεψη σε φίλη και σύμμαχο χώρα και για το τρέχον έτος, πραγματοποιείται στη χώρα μας από 14 έως 16 Απριλίου 2015.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, αντιπροσωπεία της Σχολής με επικεφαλής τον Διοικητή της, Ταξίαρχο Jorge Vine Blanco, έγινε δεκτή από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, ο οποίος στη συνέχεια μετέβη στην αίθουσα ενημέρωσης των σπουδαστών όπου αφού τους καλωσόρισε απάντησε σε ερωτήσεις τους.

Η Σχολή Ανωτάτων Σπουδών Άμυνας της Ισπανίας (Escuela de Altos Estudios de la Defensa-EALEDE) είναι το Ανώτερο Ίδρυμα Αμυντικών Σπουδών στην Ισπανία παρέχοντας μεταπτυχιακού επιπέδου εκπαίδευση σε θέματα άμυνας και διεθνούς ασφάλειας. Στην Σχολή φοιτούν Ανώτατοι Αξιωματικοί όλων των Κλάδων των ΕΔ, Κυβερνητικοί Αξιωματούχοι, Ακαδημαϊκοί, Σύμβουλοι Υπουργείων καθώς και Διευθυντικά Στελέχη Επιχειρήσεων Αμυντικού Υλικού της χώρας.

ΠΗΓΗ: http://www.geetha.mil.gr/index.asp?a_id=1713&nid=3706
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ