2015-04-16 08:38:47
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Προσοχή - Στο στόχαστρο των ληστών περίπτερα στην Ανατολική Αττική! [video]
Τεράστιο πρόβλημα υπάρχει το τελευταίο διάστημα στην Ανατολική Αττική (κι όχι μόνο), καθώς θύματα διαρρήξεων αλλά και ληστειών έχουν πέσει πολλοί ιδιοκτήτες περιπτέρων στα Μεσόγεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, τις τελευταίες εβδομάδες, τα μέλη της συμμορίας έχουν «ανοίξει» τουλάχιστον 12 περίπτερα και καταστήματα ψιλικών στην Παιανία, στο Κορωπί, στα Σπάτα, στο Μαρκόπουλο στα Καλύβια αλλά και στη Κερατέα.

Μάλιστα φαίνεται να μην τους σταματάει τίποτα, καθώς με εξειδικευμένα εργαλεία αλλά και με τη χρήση οξυγονοκόλλησης κάθε μέτρο ασφαλείας είναι γι’ αυτούς παιχνιδάκι, ενώ αδιαφορούν για την ύπαρξη κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης.

Οι δράστες πάντως έχουν «χτυπήσει» και σε άλλες περιοχές της Αττικής, ενώ είναι… συχνοί επισκέπτες στην παραλιακή, από όπου και είναι το βίντεο – ντοκουμέντου από περίπτερο στην Αθηνών – Σουνίου, το οποίο διέρρηξαν δύο φορές σε έναν μήνα!!!


Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο ασφαλείας την πρώτη φορά χρησιμοποιώντας λοστό, σπάνε το ρολό ασφαλείας και στην συνέχεια ο ένας από αυτούς μπαίνει ολόκληρος στο εσωτερικό για να πετάξει τις κούτες με τα τσιγάρα σε αυτούς που περιμένουν έξω.

Μετά από δυο βδομάδες, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, η συμμορία ξαναχτυπά το ίδιο περίπτερο. Ο ένας διαρρήκτης τρυπώνει μέσα στο μικρό παράθυρο, στη συνέχεια προσπαθούν να βγάλουν τα δεύτερα κάγκελα ασφαλείας κι όταν βλέπουν ότι δεν μπορούν, πάνε από το πλαϊνό μέρος το περιπτέρου, όπου και πάλι συναντούν εμπόδιο. Σιδερένια κάγκελα που πάλι προσπαθούν να ξεκολλήσουν.

Η αστυνομία έχει στα χέρια της όλο το οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, στις οποίες απεικονίζονται και τα πρόσωπα των δραστών και ήδη έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τους εντοπίσει.

Δείτε το βίντεο!
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ